Ricciardon turhautuminen tapissa – tiukkoja vaatimuksia tallille

Red Bull -kuski Daniel Ricciardo ansaitsisi omasta mielestään enemmän menestystä.

Ricciardo ajaa F1:ssä nyt kuudetta kauttaan ja hän on napsinut kolme osakilpailuvoittoa. Viimeisin on kuitenkin kahden vuoden takaa, vaikka hänellä on ollut loistavia mahdollisuuksia varsinkin lähiviikkoina.

Barcelonassa voitto kariutui tallin heikkoon taktiikkaan ja Monacossa unelma ykköskorokkeesta haihtui tallin hölmöiltyä varikkokäynnin kanssa. 

– Olen kulkenut pää pystyssä koko kauden. En halua kuulostaa nyt ylimieliseltä, mutta osa turhautumisestani johtuu siitä, että olen jo pitkään luottanut todella paljon kykyihini. Ansaitsen mielestäni tulla enemmän palkituksi, Ricciardo veistelee Sky Sportsille.

– Täytän kohta 27 vuotta enkä ole päässyt lähellekään maailmanmestaruutta. Mielestäni minun pitäisi päästä sille tasolle pian. Minun olisi pitänyt saada kaksi voittoa näistä kisoista, mutta niin ei käynyt, aussikuski summaa pettyneenä. 

Red Bull haluaisi varmasti pitää tulevaisuudestaan epävarmaan sävyyn puhuneen Ricciardon tallissa myös jatkossa, mutta taitava australialainen on yksi kuumimmista tekijöistä ensi kauden kuskimarkkinoilla. Hänet on liitetty aikaisemmin muun muassa Ferrariin.  

Lähde: ABC

Lue myös:

    Uusimmat