Retki uimarannalle koitui koiran kohtaloksi – Chris varoittaa muita koiranomistajia yllättävästä vaarasta

7:53

Amerikkalaismies haluaa varoittaa koiranomistajia merenrannalla vaanivasta vaarasta, joka vei hänen oman koiransa hengen. Tapauksesta kertoo Fox13-sivusto.

VIDEO: Mitä tulee ottaa huomioon, kun lapsi syntyy koiraperheeseen?

Amerikkalainen Chris Taylor oli uimassa merenrannassa 6-vuotiaan labradorinnoutajansa kanssa viime viikolla Floridassa. Vielä silloin mies ei osannut aavistaakaan, että tämä olisi kaksikon viimeinen yhteinen uintireissu.

– Iltaa kohti hän oli luonnollisesti väsynyt ja hiukan hutera pitkän rannalla vietetyn päivän jälkeen. Veimme hänet autoon. Hänellä oli hiukan ripulia, hän ei voinut niin hyvin, Chris kertoo Fox 13 -uutisille.

Seuraavana päivänä koira voi Chrisin mukaan jo paremmin, mutta kolmantena päivänä eläin lakkasi syömästä ja reagoimasta Chrisin kutsuihin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suolamyrkytys merivedestä

Chris vei kiireesti rakkaan koiransa eläinsairaalaan, mutta silloin oli jo liian myöhäistä. Lääkkeet eivät enää vaikuttaneet labradorinnoutajaan, ja lemmikki menehtyi.

Eläinlääkärin mukaan koira oli saanut merivedestä suolamyrkytyksen. 

– Tämä on epätodellista. Se ei tunnu todelta. Minun täytyy saada ote siitä ja ymmärtää, että se on totta ja hän on mennyt, Chris sanoo.

Amerikkalaismedian haastatteleman eläinlääkärin mukaan koirat voivat helposti sekoittaa meriveden makeaan veteen, ja juoda sitä janoonsa.

Eläinlääkäri muistuttaa, että koirille kannattaa antaa säännöllisesti juomavettä varsinkin merenrannalla.

Jos rantapäivän jälkeen koiralla ilmaantuu ripulia, oksentelua tai uupumusta, voi se olla merkki suolamyrkytyksestä. Oireiden ilmaantuessa kannattaa ottaa välittömästi yhteys eläinlääkäriin.

Lähteet: Fox13, FoxNews, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja