Renny ja Johanna Harlin juhlivat häitään kolme päivää – rakastunut hääpari poseeraa näyttävän kukkaseinän edessä

8:05
Renny ja Johanna Harlinin rakkaustarina ruutuun – näin The Harlins -sarjaa kuvaavan parin rakkaus roihahti

Renny ja Johanna Harlin viettävät parhaillaan häitään Ranskassa.

Menestysohjaaja Renny Harlin ja hänen puolisonsa Johanna Harlin avioituivat viime kesänä, mutta tänä viikonloppuna he juhlivat hääjuhliaan Ranskassa St. Tropezissa perheen ja lähipiirin kanssa.

Pariskunta sanoi tahdon barokkilaistyylisessä Notre-Dame de-l’Assomption -kirkossa, joka on yksi paikan nähtävyyksissä. Seremonian jälkeen hääpari siirtyi juhlimaan tärkeää päiväänsä juhlavieraiden kanssa.

Harlinit yhdistävät kolmipäiväisissä häissään skandinaavisuuden ja kansainvälisyyden. Pariskunta suunnitteli aluksi massiivisia hääjuhlia, mutta koronarajoitusten vuoksi he joutuivat rajoittamaan vierasmäärää reilulla kädellä. Se ei kuitenkaan muuttanut alkuperäistä juhlasuunnitelmaa.

– Mitään tapahtumapaikkoja ei ole muutettu, on sama kirkko, ravintolat ja rantajuhlat. Nyt meillä on sellainen määrä perheenjäseniä ja läheisiä, että ehdimme hyvin istua alas ja jutella kaikkien kanssa. Kolmen päivän aikana meistä tulee yhteen valettu ryhmä.

Pariskunnan tapahtumarikasta elämää seurataan The Harlins -sarjassa, joka nähdään mtv-palvelussa. Ohjelmaa kuvataan kesän ja syksyn 2021 aikana, joten myös pariskunnan häät nähdään sarjassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja