Renny Harlin täyttää 64 vuotta – Johanna-puolisolta rakkautta tihkuvat onnittelut ja hellyttävä perheotos: "Meidän sankarimme"

Johanna Harlin puhuu 35 vuoden ikäerosta mieheensä Renny Harliniin 0:46
Videolla Johanna Harlin puhuu 35 vuoden ikäerosta mieheensä Renny Harliniin

Renny Harlin viettää 64-vuotissyntymäpäiväänsä perheensä kanssa.

Elokuvaohjaaja Renny Harlin viettää keskiviikkona 15. maaliskuuta 64-vuotissyntymäpäiväänsä. Harlinin puoliso Johanna Harlin julkaisi syntymäpäivän kunniaksi hellyttävän otoksen pariskunnasta sekä heidän esikoisensa Cocon kanssa.

Kuvassa kolmikko säteilee aurinkoisissa tunnelmissa veneen kannella. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Meidän sankarimme, maailman paras aviomies ja isä. Merkitset meille kaikkea. Hyvää syntymäpäivää rakkaani. Ansaitset kaiken ja enemmän. Tämä viikko tulee olemaan täynnä yllätyksiä. Rakastamme sinua, Johanna Harlin hehkuttaa päivityksessään sydänten kera. 

Renny Harlin on myös vastannut rakkaansa onnitteluihin kuvan kommenteissa. 

– Rakkaani Johanna ja Coco, kiitos kaikista upeimmasta lahjasta, meistä kaikista yhdessä rakastavana perheenä. Rakastan teitä täydestä sydämestäni, Renny Harlin kirjoittaa niin ikään sydänten kera.

Harlinien ensimmäinen yhteinen lapsi Coco syntyi kesällä 2022. He ovat olleet yhdessä vuodesta 2020 lähtien.

Renny ja Johanna Harlin asuvat Yhdysvaltojen Miamissa, mutta työt vievät heitä myös ympäri maailmaa. Renny ja Johanna Harlin menivät naimisiin kesällä 2021. Renny Harlinilla on myös aikuinen poika Luukas Harlin

Pariskunnan elämää on saanut seurata jo kahden kauden verran The Harlins -sarjassa, joka on nähtävillä MTV Katsomossa.

Alla olevalta videolta näet Rennyn, Johannan ja Coco Harlinin ensimmäisen yhteisen esiintymisen televisiossa. Haastattelussa pari avasi vauva-arkensa verhoa ja paljasti, kumpi vaihtaa enemmän vaippoja.

The Harlins -sarja jatkuu:"Lapsi ei menoa haittaa" 8:15

Lue myös:

    Uusimmat