Remu Aaltonen: En tottele lääkärin seksikieltoa

Hurriganes-yhtyeen nokkamies Remu Aaltonen, 63, on edelleen sairauslomalla muun muassa heittelevän verenpaineen vuoksi.

Myös vapuksi sovittu keikka jouduttiin perumaan, sillä lääkäri ei vielä antanut lupaa palata lavalle.

– Arvot nousevat ja laskevat edelleen. Verenpaine ja pitkä litania muita. Tuli paineita pipoon, eikä niitä meinaa nyt saada kuriin. Se vaatii oikean lääkityksen, että ne osuvat kohdalleen. En viitsi lähteä keikalle pelleilemään, se olisi helvetin kornia, jos homma menisi munilleen, Remu sanailee.

Lääkäri on kieltänyt mieheltä kaiken ponnistelun. Vaikka yleistä olotilaansa Remu kuvailee hyväksi, hän tunnustaa hengästyvänsä hyvin pienestä. Lääkärin määräämää seksikieltoa hän ei ole kuitenkaan täysin totellut.

– En mä usko tietenkään sellasia. Vähän voi himmailla, mutta kuollut pitää olla, jos se homma ei toimi. Mausteita oman maun mukaan, hän naureskelee.

Remu arvelee terveyden alettua reistata stressin vuoksi. Hän tekee parhaillaan kappaleita uudelle levylle, mutta sanat eivät ota syntyäkseen. Nyt hän lepuuttaakin myös mieltään hetken.

– Vietän vappua maalla pihaa haravoiden. Täytyy lääkäreitä uskoakin. Tässä pitää vielä tehdä niin paljon pahoja, että ei vielä viitsi kesyyntyä. Kolmen viikon päästä on tärkeä keikka ja sinne menen vaikka ryömimällä, hän uhoaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat