Mainos

Rehtori närkästyi paitavalinnasta – mallioppilas ei pääse päättäjäisiinsä

Kiitettäviä arvosanoja kokeista napsivalta oppilaalta evättiin pääsy valmistujaisiin olkapäät paljastavan paitavalinnan vuoksi.

Amerikkalaisen Hickory Ridgen lukion mallioppilas, Summer, erotettiin koulusta kymmeneksi päiväksi, eikä tyttö näin ollen pääse omiin päättäjäisiinsä. Tämä kaikki vain, koska tyttö käytti koulussa vääränlaista paitaa. Koulun asukoodi kieltää nimittäin paljaat olkapäät.

Vihreään, olkapäät paljastavaan paitaan pukeutuneen Summerin mukaan koulun rehtori tuli tytön luo kesken lounaan kysymään, olisiko tällä laittaa takkia paitansa päälle. Tyttö totesi rehtorille ajatelleensa paidan olevan täysin sovelias, mutta lainasi ystävältään takkia joka tapauksessa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Summer kertoi NBC Charlotte -kanavalle, että huolimatta siitä, että hän laittoi takin ylleen ja vetoketjun kiinni, rehtori vaati tyttöä lähtemään mukaansa koulun valvomoon ja vaihtamaan vaatteensa kokonaan.

Koska Summerilla ja rehtorilla on aiemminkin ollut ongelmia, tytön äiti oli aiemmin vaatinut, että hänelle soitetaan ennen kuin mitään rangaistuksia pannaan toteen. Niinpä Summer pyysi rehtoria ensin soittamaan äidilleen. Äitiä ei kuitenkaan saatu kiinni.

"Sillä lavalla kävelee huumediilereitä..."

Tilanne kärjistyi tytön mukaan siihen, että rehtori otti avukseen koulun vartijan ja vaati Summeria vaihtamaan vaatteensa. Vaihtoehtona olisi pidätys. Vartija olikin jo laittamassa käsirautoja tytölle, kun hänen äitinsä vihdoin soitti takaisin. Summer lähti tämän jälkeen vaihtamaan valvomoon vaatteitaan, mutta siellä tälle kerrottiin, että hänet erotettaisiin joka tapauksessa kymmeneksi päiväksi. Tytöltä evättiin samalla pääsy koulun tapahtumiin, muun muassa päättäjäisiin.

– On surullista, että työskentelin kovasti neljän vuoden ajan kävelläkseni sillä lavalla. Sillä lavalla kävelee huumediilereitä ja seksirikollisia, ja sitten keskiarvon 4,4 omaava oppilas, joka näytti olkapäänsä, ei voi tehdä niin, tyttö suree.

Kiitettävän keskiarvon lisäksi Summer on saanut stipendin hyvään yliopistoon, mutta tyttö pelkää nyt, että stipendi on vaarassa.

Tilanteesta twiitannut, ja Summerin kohtalosta närkästynyt Tiwtter-käyttäjä Curly Aliah on saanut twiitilleen kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja uudelleentwiittauksia. Monen onkin vaikea käsittää, millaiset seuraukset yhdellä, monen mielestä soveliaaksi mielletyllä paidalla voi olla.

Lähteet: NBC, Someecards

***

0:42

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.