Mainos

Rehellistä ja samaistuttavaa – tämä hillitön meikkiopastus jokaisen naisen kannattaa katsoa!

Australialaisnaisen meikkivideo naurattaa samaistuttavuudellaan.

Kauneusbloggareiden meikkaustaidot ovat yleensä käsittämättömiä. He osaavat ensiyrittämällä levittää luomivärin täydellisesti ja tietävät käyttötarkoituksen jokaiselle erikoisellekin tuotteelle.

Moni "tavisnainen" kuitenkin kamppailee arkipäiväistenkin ongelmien kanssa. Voiko yläasteelta asti omistamaansa huulipunaa enää käyttää? Miksi aina ripsivärin levittämisen jälkeen aivastuttaa?

"Ostin sen, koska pelkäsin häntä"

Australialainen radiojuontaja Tanya Hennessy teki parodian tästä tutusta aiheesta. Tämä meikkitutoriaali sopii jokaiselle ihan tavalliselle naiselle. Hulvatonta ja erityisen samaistuttavaa videota on katsottu jo liki kuusi miljoonaa kertaa!

Monet kauneudesta innostuneet käyttävät yleensä päivittäin kymmeniä tuotteita, mutta Hennessy keskittyy videollaan vain perustuotteisiin – niin kuin luultavasti suurin osa naisista. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

– Käytän tätä MACin pohjustusvoidetta, jonka se nainen myi minulle vastoin tahtoani. Hän oli todella viehättävä, ja koin oloni uhatuksi, joten ostin sen, koska pelkäsin häntä, nainen kertoo.

Hennessy jatkaa levittämällä pohjustusvoidetta siveltimellä, josta merkki on jo kulunut pois syystä, johon suurin osa naisista taatusti samaistuu.

– Minulla on ollut se varmaan vuodesta 2002... Enkä ole koskaan pessyt sitä, Hennessy myöntää.

Pesemättömyys koituu ongelmaksi myös silmämeikin kohdalla. Ruskeaa luomiväriä levittäessään Hennessy törmää jälleen kerran kaikille naisille tuttuun ongelmaan. Koska hän ei ole pessyt sivellintään edellisen käytön jälkeen, luomille tulee myös mustaa luomiväriä, jota nainen oli aiemmin käyttänyt tehdessään iltatilaisuutta varten itselleen "lutkamaiset silmät".

Videon lopulla Hennessy pyytää hulvattoman esimerkin voimin, että kauneusbloggarit lakkaisivat ilmeilemästä kiusallisella tavalla kameran edessä. 

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.