Rehellinen keskustelu ällistyttää maajussi-Antti-Jussin: "Ei ole noussut sydäntä hetkauttavia tunteita"

Maajussi-Antti-Jussi hämmästyy morsianehdokas Juulian puhuessa tunteistaan. 

Maajussille morsian -ohjelmassa vietetään treffiviikonlopun viimeistä päivää. Neljä maajussia on vaikean valinnan edessä kun heidän on päätettävä, ketkä kolme morsianehdokasta kukin kutsuu kotitilalleen viettämään farmiviikkoa. 

Ryhmätreffeillä maajussi-Antti-Jussi vetää morsianehdokas Juulian sivuun kahdenkeskistä hetkeä varten. Maajussi tiedustelee morsianehdokkaaltaan, mitä mieltä tämä on miehestä. Antti-Jussi saa Juulialta yllättävän vastauksen. 

– Odotin, että jotain sellaisia ihastuksen tuntemisia tai kemiakohtaamisia saattaisi tapahtua, mutta ei minulla ainakaan vielä toistaiseksi ole noussut mitään sellaisia sydäntä hetkauttavia tunteita, Juulia kertoo Antti-Jussille. 

Antti-Jussi kertoo odottaneensa Juulia käytöstä seuraamalla aivan toisenlaista vastausta kysymykseen. 

– Varmasti olet tosi hyvä ystävä, semmoista ainesta. Se on tämän hetkinen fiilis, Juulia kertoo. 

– Haluaisin katsoa, että mikä sinä aidosti ja oikeasti olet. Minä en ole sillä tavalla luovuttaja. Sinä harrastat sellaista silmäpeliä, en tiedä tiedätkö vai teetkö tarkoituksella, mutta tavallaan silleen haluan nähdä sen semmoisen ei-leikkisän puolen, Antti-Jussi vastaa. 

Antti-Jussi kertoo haluavansa vielä katsoa, miten kaksikon käy, eikä halua luovuttaa. Juulia on taas sitä mieltä, että hänellä ja Antti-Jussilla on hieman näkökulmaeroja toisiensa suhteen. 

– Sen tuntee heti, jos sinulla on jonkun kanssa se kemia tai klikki, niin ei se yleensä tarvitse kuin muutaman hassun sanan, niin se on siinä, ja minun mielestäni meillä ei ole sitä. Mutta ehdottoman hauskaa ja mukavaa kyllä, Juulia pohtii.

Maajussi kertoo tilanteen pistäneen hänet miettimään asioita uudestaan. 

– Kyllä se ehkä seisautti itseä sillä tavalla, että itse ehkä ymmärsi sen tilanteen täysin väärin. Mutta kyllä tässä toiveikkuutta on. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja