Reese Witherspoon jälleen talo-ostoksilla – tuleeko tästä tähdelle pysyvä koti?

Oscar-voittaja Reese Witherspoon osti miehensä kanssa remontoitavan kartanon Nashvillesta.

Walk the Line -elokuvasta Oscar-palkinnon napannut Reese Witherspoon osti miehensä Jim Tothin kanssa hiljattain 1930-luvulla rakennetun kartanon Tennesseen Nashvillesta.

Voi vaikuttaa ihmeelliseltä, että Hollywoodin kultapari ostaa kodin kaukaa salamavalojen välkkeestä, mutta Witherspoon eli nuoruutensa Nashvillessa ja tähden vanhemmat asuvat siellä edelleen. Blondin kosto -elokuvistakin tuttu Witherspoon onkin omistanut kodin Nashvillesta aina vuodesta 2005, kun tähti osti pienen kartanon Belle Meaden alueelta.

Uudesta 358-neliöisestä kartanosta Witherspoon ja Toth maksoivat 1,5 miljoonaa euroa. Talossa on neljä makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta sekä erillinen wc.

Witherspoon on aiemminkin ostanut taloja vain remontoidakseen ne ja myydäkseen pois eikä nytkään ole tietoa siitä, aikooko pariskunta vain tehdä kauppoja vai onko uusi koti pysyvään asumiseen tarkoitettu. Viimeksi kesällä tähti laittoi myyntiin Brentwoodin luksuskiinteistönsä, johon on yhdistetty kolme Witherspoonin ostamaa tonttia.

Perheeseen kuuluu Witherspoonin kaksi lasta liitosta näyttelijä Ryan Phillippen kanssa sekä pariskunnan yhteinen poika.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat