F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Red Bullin F1-juniorityö voi olla tie tähtiin tai täystuhoon – suomalaislupaus lähellä unelmaa

Red Bull on tuonut formula ykkösiin ison tukun lahjakkuuksia, mutta suora tie tähtiin ei energiajuomabrändin akatemia silti ole. Suomalaislupaus Niko Kari istahti C Moren F1-studioon kertomaan asiasta.

Itsekin F1-kuskin elämää elänyt itävaltalainen Helmut Marko otti Red Bullin junioritiimin valvontaansa vuosituhannen vaihteessa ja on sen jälkeen nostanut nuoria kuskilupauksia kohti F1:siä – välillä katkaisten näiden taipaleen julmastikin.

MAINOS

Venäjän F1-viikonloppu C Morella!

Sunnuntai: Venäjän GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More

Suomalaiskuski Niko Kari on tällä hetkellä kärkkymässä omaa tilaisuuttaan nousta Red Bullin eturiviin. Syksyllä 18 vuotta täyttävä hyvinkääläinen ajaa tällä kaudella GP3-sarjassa – nokkimisjärjestyksessä edellään vain Japanin Superformuloissa ajava Pierre Gasly.

– En minä sitä niin hirveästi ole miettinyt. Red Bullin väreissä ajetaan ja totta kai se on hieno asia, mutta jos vertaan moneen muuhun kuskiin, niin ei heillä ole tätä mahdollisuutta, Kari pohti MTV3-kanavan Paalupaikka-ohjelmassa.

Mikä tekee Red Bullin junioriohjelmasta niin hyvän verrattuna muihin väyliin kohti F1:siä? Niko Kari ja C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen tekevät siitä selkoa jutun videolla.

Paalupaikka-ohjelmassa käydään läpi myös lauantain Venäjän GP:n aika-ajoja ja muistellaan 23 vuoden takaista Ayrton Sennan traagista kuolemaa – tällä kertaa pitkäaikaisen insinöörin Pat Symondsin silmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja