Red Bull -pomo valaa uskoa vahvaan kauteen: “Voimme voittaa kisoja omilla vahvuuksillamme”

Ferrari-talli on alkavan F1-kauden ennakkosuosikki, mutta Red Bull kykenee taistelemaan silti osakilpailuvoitoista, uskoo itävaltalaistallin neuvonantajana toimiva Helmut Marko.

Red Bull siirtyi tälle kaudelle käyttämään Hondan voimanlähteitä. Tallissa japanilaisvalmistajan suorituskyvylle on asetettu suuria odotuksia, mutta Marko katsoo Ferrarin olevan Barcelonan ensimmäisen testiviikon jälkeen selkeästi muita edellä.

– Mitä näin eilen radalla, niin Ferrarilla on aivan varmasti nopein auto. Sen jälkeen tulevat Red Bull ja Mercedes. Katsotaan nyt, mitä voimme tehdä, mutta tällä hetkellä olemme varsin optimistisia sen suhteen, että voimme voittaa kisoja omilla vahvuuksillamme, eikä vain muiden epäonnen vuoksi tai erityisillä radoilla, kuten Monte Carlo tai Singapore, Marko kertoi formulasarjan virallisille verkkosivuille.

Red Bullin ja Renault’n pitkäaikainen yhteistyö päättyi viime kauteen varsin hyytävissä tunnelmissa. Marko vakuuttaa, ettei tallissa haluta muistella menneitä.

– Tämä on uusi aikakausi. Emme katso taaksepäin, katsomme eteenpäin. Meillä on erittäin hyvä kumppanuus Hondan kanssa. Moottorin luotettavuus oli toki huolenaihe, mutta tähän saakka sen kanssa ei ole ollut mitään ongelmia. Kyse on myös uudesta kulttuurista, mutta se sopii hyvin meille, Marko sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat