Red Bull -pomo vähättelee seuraavaa F1-päivitystä: “Mullistukseen sijaan kyse on enemmän evoluutiosta”

Red Bull -tallipäällikkö Christian Horner kertoo itävaltalaistallin kaavailevan autoonsa vain verrattain pientä päivitystä formula ykkösten Espanjan osakilpailuun.

Tallit esittelevät perinteisesti Barcelonassa kauden ensimmäiset isot päivityksensä, mutta Horner kertoo Red Bullin panoksen olevan tällä kertaa pienempi.

– Se on varsin hienovarainen ja vain evoluutio. Kyse on tavanomaisista etu- ja takasiiven päivityksistä. Kyse on mullistuksen sijaan enemmän evoluutiosta, Horner kommentoi päivityspakettia Motorsport.comin mukaan.

Red Bull sai ennen vappua ajettuun Azerbaidzhanin osakilpailuun moottorivalmistajansa Hondan uuden päivityksen, joka osoittautui viikonlopun edetessä varsin lupaavaksi.

Red Bullin kausi käynnistyi hyvin Max Verstappenin kolmossijalla Australiassa, mutta tämän jälkeen hollantilaiskuski on jäänyt kolme kertaa täpärästi palkintopallin ulkopuolelle.

Horner kertoo olevansa kokonaisuutena tyytyväinen Red Bullin alkukauden suoritustasoon. Sarjan palatessa Eurooppaan tallipomon odotukset ovat korkealla.

– Odotamme nyt innolla paluuta Eurooppaan. Tulossa on muutamia ratoja, joiden pitäisi soveltua meille todella hyvin, Horner ennakoi.

Lue myös:

    Uusimmat