Red Bull -pomo kiirehti torppaaman potkuhuhuja: "Suunnittelemme ajavamme kauden loppuun Gaslyn kanssa"

Formula ykkösten Red Bull -tallissa kilpaileva Pierre Gasly ei ole menettämässä kuskipaikkaansa kesken kauden, rauhoittelee itävaltalaistallin neuvonantajana toimiva Helmut Marko.

Gasly on jäänyt alkukauden kisoissa pahasti tallitoverinsa Max Verstappenin varjoon, eikä ranskalaisen vaisu suoritus Paul Ricardin radalla sunnuntaina ainakaan helpottanut hänen tilannettaan.

Red Bullin kuljettaja-asioista päättävä Marko nähtiin viikonloppuna keskustelemassa sisartallin Toro Rosson riveissä kilpailevan Daniil Kvjatin managerin Nicolas Todtin kanssa, mikä vain vahvisti Gaslyn ympärillä vellovia potkuhuhuja.

Marko kuitenkin vakuuttaa, ettei juttutuokio liittynyt mitenkään Gaslyn tulevaisuuteen itävaltalaistallin kuljettajana.

– Se huhu ei pidä paikkaansa. Viime viikolla Nico Hülkenberg oli korvaajamme, nyt se on Daniil Kvjat. Puhun monen ihmisen kanssa. Puhuin myös hänen isänsä Jeanin kanssa, Marko kommentoi tilannetta saksalaiselle Motorsport-Magazinille.

– Suunnittelemme ajavamme kauden loppuun Gaslyn kanssa. Hänen täytyy olla huolissaan Ranskassa esittämästään vauhdista, mutta siitä syystä puramme auton osiin, jotta näemme, onko siinä mitään vikaa, Marko lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat