Red Bull -pomo Helmut Markon kohtalo selvisi – täystyrmäys kohuväitteelle

Neuvonantaja Helmut Marko jatkaa Red Bullin palveluksessa.

Mediassa esillä olleiden tietojen mukaan Markoa uhkasi jopa hyllytys, sillä hänen epäiltiin olleen kohun keskelle joutuneen tallipäällikkö Christian Hornerin yksityisviestejä koskevan tietovuodon takana.

Marko tapasi Red Bullin toimitusjohtajan Oliver Mintzlaffin ennen tänään ajettavaa Saudi-Arabian GP:tä, ja tapaamisen jälkeen Marko kertoi Sky Deutschlandin haastattelussa jatkavansa epäilyksistä huolimatta Red Bullin emoyhtiön palveluksessa niin kuin tähänkin asti.

– Kävimme hyvän keskustelun. Tallin taustalle täytyy saada rauha. Se on ykköstavoite. Olimme samaa mieltä kaikista asioista, ja jatkan täällä. Sopimukseni päättyy kolmen vuoden päästä, mutta kuten todettua, meidän täytyy löytää rauha.

Marko tyrmää täysin väitteet osallisuudestaan Hornerin yksityisviestejä koskevaan tietovuotoon.

– Se on täyttä hölynpölyä. Olen iloinen, että osaan jollain tapaa käyttää omaa puhelintani. En ole koskaan nähnyt mitään niistä keskusteluista.

Marko kertoo tapaavansa 51 prosenttia Red Bullista omistavan Yoovidhyan suvun nokkamiehen Chalerm Yoovidhyan vielä huomenna Dubaissa.

Lisäksi hän sanoo olevansa iloinen Max Verstappenin eilisistä lausunnoista. Kolminkertainen maailmanmestari asettui tuolloin julkisesti Markon tueksi.

– Se oli todella vakuuttavaa. Olen todella kiitollinen hänelle, mutta hän onkin yksi harvoista, josta löytyy kovaa luonnetta ja uskollisuutta.

Lue myös:

    Uusimmat