Max Verstappenin isä taas hyökkäyskannalla – tyly tuomio Christian Hornerin vaatimukselle: "Se on nyt liian myöhäistä"

Max Verstappenin isä Jos Verstappen ei ole tänä viikonloppuna paikalla F1-kauden toisessa osakilpailussa Saudi-Arabiassa, mutta hänen mielipiteensä kantautuvat kisapaikalle tuhansien kilometrien päästä Belgiasta.

Jos Verstappen teki jo viikko sitten Bahrainissa selväksi, ettei häirintäkohun keskellä viimeisen kuukauden ajan olleen Hornerin hänen mielestään pitäisi enää jatkaa Red Bullin F1-tallin johdossa.

Belgiassa ajettavassa Rallye de Hannut -kilpailussa tänä viikonloppuna mukana oleva Jos Verstappen on nyt jatkanut siitä, mihin viikko sitten jäi. Hän ensinnäkin antoi tukensa naiselle, jota Horner on väitetysti kohdellut sopimattomasti ja jonka Red Bullin kerrottiin aiemmin tällä viikolla hyllyttäneen tehtävistään.

– Sympatiani ovat sen naisen puolella kaiken sen vuoksi, mitä hän joutui käymään läpi. Katsotaan, mitä tapahtuu, Jos Verstappen sanoi rallikilpailun yhteydessä Daily Mailille.

Huhujen mukaan Jos Verstappenilla olisi jonkinlainen suhde kyseiseen työntekijään, mutta hän itse kiistää tämän.

– Red Bull näyttäisi tietävän, mitä he tekevät hänen kanssaan. Katsotaan. En ole täysin tietoinen siitä, mitä hänelle tapahtuu.

Horner totesi Saudi-Arabian GP:n yhteydessä järjestetyssä lehdistötilaisuudessa, että hänen mielestään tapaus olisi jo syytä jättää taakse. Jos Verstappen on täysin eri linjoilla.

– Se on nyt mielestäni liian myöhäistä. Jos hän sitä haluaa, olkoon niin, mutta en usko sen olevan mahdollista. En halua puhua liikaa, koska se luo ongelmia. Minulle kaikkein tärkeintä on se, että Max on tyytyväinen. Haluan vain, että hän on onnellinen.

Tähän liittyen asiassa on kuitenkin ongelma, sillä Jos Verstappenin mukaan Horner-tapauksen jatkuva esilläolo häiritsee hänen poikaansa.

– Hornerin lehdistötilaisuudessa ei puhuttu mistään muusta kuin hänestä ja hänen ongelmistaan, kun meidän pitäisi puhua Maxista, autosta, suorituskyvystä ja kilpailusta. Olen jo sanonut, että jos hän (Horner) jatkaa, siitä koituu ongelmia.

– Christianin on liian myöhäistä pyytää jättämään hänet rauhaan, mutta hänellä on (Red Bullin) thaimaalaisomistajan tuki, joten uskon, että hän jatkaa kauden loppuun. Se olisi huono juttu. Tämä tilanne ei ole hyväksi tallille.

Lue myös:

    Uusimmat