Real Madridin brassinuoret leikittelivät rangaistusalueella – kylmä tikari iskeytyi yhtäkkiä Chelsean painostuksen keskellä

Real Madrid iski ratkaisevalta tuoksuvan maalin – Rodrygo päätti hyökkäyskuvion Chelsean verkkoon 1:44

Real Madrid eteni Mestarien liigan välieriin voittamalla Chelsean Lontoossa maalein 2–0. Yhteismaalit merkittiin kilpailun hallitsevalle voittajalle lopulta 4–0. Chelsealle tarjottiin läpi illan mahdollisuuksia tulla peliin mukaan, mutta lukuisat maalipaikat eivät tuottaneet hedelmää, ja kesken lontoolaisten takaa-ajon iski tuttu hyökkäyskolmikko Vinicius, Karim Benzema ja Rodrygo.

Artikkelin video: Vinicius, Karim Benzema ja Rodrygo – tuttu Real Madrid -hyökkäyskolmikko iski ratkaisevan oloisesti

Chelsean pelin suurin mahdollisuus aukesi ennen taukoa espanjalaispuolustaja Marc Cucurellalle, mutta Thibaut Courtoisin uskomaton torjunta järkytti Cucurellan pahanpäiväisesti.

Thibaut Courtois esitti yhden Mestarien liiga -kauden torjunnoista – Marc Cucurella katsoi epäonnistumisensa perään tyrmistyneenä 0:40

Toisella puoliajalla Chelsea loi lisää maalipaikkoja, mutta yhä ahnaampaan prässiin pakotettu kotijoukkue sai yhtäkkiä osakseen Real Madridin vastahyökkäyksen. Loppusilauksesta vastasi brassihyökkääjä Rodrygo.

Osuman valmisteli maltilla ja taidolla tämän maajoukkuetoveri Vinicius jr. Osuma oli Rodrygolle tämän 38:nnessa Mestarien liigan ottelussa 14:s.

Varsinaista peliaikaa oli jäljellä kymmenen minuuttia, kun Rodrygo nautiskeli toistamiseen. Tällä kertaa keskikenttäpelaaja Fede Valverden tarjoilusta tyhjään maaliin.

Real Madrid kohtaa välierissä joko Manchester Cityn tai Bayern Münchenin.

Rodrygo iski toistamiseen – Real Madrid jo lähes välierissä 1:47
Loppuniitti: Rodrygo puttasi pallon rauhassa tyhjään maaliin – Real Madrid Mestarien liigan välieriin

Artikkelia muokattu kello 00.18. Lisätty ottelun lopputulos.