Real Madrid ja Frankfurt kohtaavat Helsingissä – Super Cup näkyy myös ilmaiseksi MTV3-kanavalla

Mestarien liigan tuore voittaja Real Madrid ja Eurooppa-liigan mestari Eintracht Frankfurt kohtaavat Helsingissä pelattavassa UEFA Super Cupissa keskiviikkona 10. elokuuta.

C Moressa kello 22 alkavaa ottelua ennakoidaan jopa kaksituntisella studio-osuudella. Ottelu esitetään myös ilmaiseksi MTV3-kanavalla kello 21.30 alkaen.

Loppuunmyydyllä Olympiastadionilla studiota luotsaa Peetu Pasanen ja lähetyksessä asiantuntijoina ovat Antti Niemi sekä Mika Väyrynen.

Mukana nähdään myös kaksinkertaiset Super Cup -voittajat Jari Litmanen ja Sami Hyypiä. Ottelun selostaa Tuomas Virkkunen.

Kisatunnelmaan virittäydytään jo alkuviikolla esitettävän Super Cup Extra -ohjelman parissa. Puolituntiset jaksot esitetään maanantaina ja tiistaina C Moren lisäksi MTV3-kanavalla klo 22.35 alkaen.

– UEFA Super Cup -sisältöjä on luvassa maanantaista lähtien, ja itse ottelun ympärille tuotamme ennätyspitkän studiokokonaisuuden. Jalkaudumme myös stadionin ulkopuolelle ja kaupungille, jotta katsojat saavat tästä ainutlaatuisesta tapahtumasta kaiken irti, jalkapallon vastaava tuottaja Minna Korkka kertoo. 

Jättiottelu Super Cup on arvoltaan, kansainvälisen kiinnostuksen osalta sekä tuotannon kokoluokassa suurimpia yksittäisiä otteluita, mitä Suomessa on koskaan järjestetty. C More ja MTV vastaavat ottelun kansainvälisestä tv-tuotannosta. 

– Olympiastadionille rakentuvaa tapahtumaa ja tv-tuotantoa on suunniteltu syksystä lähtien. Ottelun tuotanto on lähes Mestarien liigan finaalin kokoinen. Sen tekeminen on meille hieno haaste. Tämä tapahtuma on samalla täydellinen lähtölaukaus C Moren upeaan jalkapallosyksyyn, avaa puolestaan urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero.

C Morelta pääset seuraamaan Super Cupin lisäksi Italian Serie A:n ja Espanjan La Ligan uusia kausia. Syksyllä tarjontaan liittyvät myös Mestarien liiga sekä Nations League, jonka jälkeen vuosi huipentuu Qatarin MM-kisoihin.

Lue myös:

    Uusimmat