Espanjan LaLiga palaa MTV:lle – kaikki ottelut suorana C Morella!

LaLiga palaa MTV:lle - kaikki ottelut C Morella 1:00

MTV Oy on tehnyt sopimuksen jalkapallon Espanjan pääsarjan, LaLigan, lähetysoikeuksista Suomessa.

Sopimuksen myötä C Moren jalkapallosisältö vahvistuu entisestään: LaLiga nähdään C Morella syksystä 2018 ainakin kevääseen 2021 saakka Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan rinnalla.

Espanjalaisseurat Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid ja Sevilla ovat valloittaneet Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan kymmenestä edellisestä mestaruuspokaalista peräti yhdeksän, joten perustellusti voidaan puhua jopa maailman kovimmasta jalkapalloliigasta.

Espanjan liigan otteluohjelma julkaistaan heinäkuun puolivälin jälkeen, ja kausi käynnistynee tutusti elokuun jälkimmäisellä puolikkaalla. Valtaosa peleistä pelataan viikonloppujen ympärillä.

– Juuri Espanjan LaLigaa on toivottu meiltä hartaasti sen jälkeen, kun tiedotimme Mestarien liigan sekä Eurooppa-Liigan alkavan C Morella elokuussa. Olemmekin erittäin tyytyväisiä juuri tekemäämme sopimukseen maailman kovimmasta jalkapalloliigasta. Voimme nyt tarjota erittäin kattavan tarjonnan kansainvälistä huippujalkapalloa kotimaisille kuluttajille, iloitsee MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund.

Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan tavoin myös LaLigan joka ikinen ottelu on nähtävissä C Moren suoratoistopalvelussa. LaLigan osalta tämä tarkoittaa sitä, että kaikki 380 ottelua esitetään suorana suoratoistopalvelussa osoitteessa cmore.fi.

C Moren yli 700 ottelun mittainen jalkapallokausi käynnistyy Super Cupilla eli Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan voittajien kohtaamisella 15. elokuuta Tallinnassa. Tämäkin ottelu on täysin espanjalainen, sillä vastakkain ovat Real Madrid ja Atletico Madrid.

Espanjan LaLiga siirtyy MTV:n kanaville 1:48

Lue myös:

    Uusimmat