Ravun vuosihoroskooppi 2013

Tutustu Rapu-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2013 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.


RAPU 21.6.–22.7.

Henkinen kasvu

Edellisvuosien uurastuksen tuloksena kasvat ja kehityt kaikilla elämänalueilla. Älä jää roikkumaan menneisyyteen, vaan elä tässä hetkessä katse suunnattuna tulevaisuuteen. Päättäväisyytesi vie sinua eteenpäin. Vältä liikaa kommunikaatiota, sillä se voi tukkia henkiset kanavasi. Kytke itsesi välillä kokonaan virtuaalisen maailman ulkopuolelle.

Ihmissuhteet

Vuosi on rakkaudentäyteinen. Vedät vastakkaista sukupuolta nyt voimakkaasti puoleesi. Se voi aiheuttaa kiusauksia parisuhteessa eläville ravuille, mutta voi saada myös nykyisen kumppanisi kohdistamaan uusia ja kuumia tunteita sinuun. Myös vanha rakkautesi saattaa kiinnostua sinusta yllättäen uudelleen, ja sinun on tehtävä päätös joko vastata tunteisiin tai unohtaa koko juttu. Älä jää itkemään menetettyjä mahdollisuuksia, vaan ota elämä vastaan sellaisena kuin se tulee.

Olet uhrautuvainen ja omistautunut perheenjäseniäsi kohtaan. Sisaruksesikin ovat sinulle tänä vuonna suureksi avuksi. Vanhempiesi terveydentila voi hieman huolestuttaa sinua.

Sinkun rakkausvuosi

Monet ravut kärsivät vielä edellisen suhteen loppumisesta ja haikailevat alkuvuonna menneisyyteen. Tämä mielentila voi vaikeuttaa tutustumistasi uusiin ihmisiin. Yritä unohtaa menneet ja katso luottavaisesti tulevaisuuteen. Uusi rakkaus löytyy ehkä jo keväällä, ja suhde voi edetä nopeasti jopa kihlautumiseen tai avioliittoon asti.

Työ

Tänä vuonna sinun on erityisen tärkeää tehdä työsi hyvin ja välttää kaikin tavoin erimielisyyksiä ja riitaa työpaikalla. Oikeiden ihmisten tunteminen on tärkeää, joten muista rakentaa suhdeverkostoasi. Suunnittelet ehkä uranvaihtoa tai oman liiketoiminnan aloittamista. Ennen kuin ryhdyt mihinkään täysin uuteen, arvioi ensin tarkkaan asian sekä myönteiset että kielteiset puolet. Jos vielä senkin jälkeen ratkaisu tuntuu oikealta, anna mennä.

Opiskelu

Ulkomailla opiskelu tuottaa tänä vuonna hyviä tuloksia. Itsevarmuutta sinulla riittää. Kokeet ja tentit sujuvat hienosti. Ennen kuin valitset uutta opiskelualaa, hanki siitä riittävästi tietoa alan ihmisiltä. Hanki tietoa myös oppilaitoksesta varmistaaksesi, ettet tee väärää päätöstä.

Raha-asiat

Tulosi kasvavat tänä vuonna, mutta silti mitään ei tunnu jäävän säästöön. Uudet menot ovat jo odottamassa, ennen kuin raha edes saapuu tilillesi. Aloitat ehkä jonkin uuden hankkeen, ja se vaatii ylimääräisiä sijoituksia.

Terveys

Stressi voi viedä voimiasi tänä vuonna. Muista liikkua tarpeeksi ja jättää aikaa myös riittävälle levolle. Unen aikana akkusi latautuvat parhaiten.

Onnenpäivät vuonna 2013

2. helmikuuta, 17. huhtikuuta, 1. toukokuuta, 7. kesäkuuta, 22. heinäkuuta, 4. elokuuta, 3. syyskuuta ja 8. marraskuuta.

Lue myös:

    Uusimmat