Ravitsemusterapeutti lähetyksessä: Tämä on avain laihtumiseen

Ravitsemusterapeutti Anette Palssa ja Keventäjissä laihduttava Marjo-Rossi Kyllönen keskustelivat Studio55.fi-lähetyksessä liikakiloista ja laihduttamisesta.

Ravitsemusterapeutti Anette Palssa totesi ohjelmassa, että liikakiloista eroon pääsemiseen tarvitaan itsetutkiskelua. Laihduttajan on hyvä pohtia omia motiivejaan ja filosofiaansa.

– Kannattaa miettiä, että mikä on minulle tärkeää ja miten terveys vaikuttaa työ- ja sosiaaliseen elämään. Haluanko leikkiä lastenlasten kanssa vielä kymmenen vuoden päästä? Anette Palssa opasti Studio55.fi-ohjelmassa.

Palssa muistutti, että henkilö joka haluaa muutosta, uskaltaa penkoa päätään ja löytää omia motiivejaan.

Ulkonäöllä on väliä

Koko aikuisikänsä laihduttanut Marjo Rossi-Kyllönen kertoi lähetyksessä, että omaan laihduttamiseen vaikuttivat niin terveys- kuin ulkonäkösyytkin.

– Se joka sanoo, että ulkonäöllä ei ole merkitystä, valehtelee. Oli mies tai nainen, niin kyllä sillä on merkitystä, totesi Rossi-Kyllönen lähetyksessä.

Rossi-Kyllönen on yrittänyt monia eri laihdutuskeinoja, muun muassa paastoa ja kaalisoppadiettiä. Seitsemän kiloa joulun jälkeen pudottanut Rossi-Kyllönen oli samoilla linjoilla ravitsemusterapeutti Palssan kanssa siitä, että tavoitteet on tärkeä selvittää omalle itselleen.

– Tärkeintä on tehdä itselleen selväksi, mitä haluaa. Ei voi ajatella heti välittömästi, että kun jätän tämän aterian syömättä, niin laihdun ihannepainooni. Laihdutus pitää ottaa ateria kerrallaan ja askel askeleelta.

Klikkaa kuvaa ja katso päivän ohjelmasta, mitä muuta Anette Palssa ja laihduttaja Marjo Rossi-Kyllönen kertoivat laihduttamisesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja