Ravintolan työntekijää kiitellään – istui seuraksi yksinäiselle vanhukselle: ”Minulla ei useinkaan ole ketään, kenelle puhua”

1:10
Myös koirista on seuraa yksinäisille vanhuksille!

Ravintolan työntekijän huomaavainen käytös yksinäistä vanhusta kohtaan ei jäänyt muilta asiakkailta huomaamatta. 

Asiakkaat seurasivat sydäntä lämmittävää kohtaamista Pennsylvanian Belle Vernonissa sijaisevassa Eat'n Park -ravintolassa viime lauantaina.

Erään asiakkaan ottamat kuvat ja tilannekuvaus tapahtuneesta ovat keränneet Facebookissa jo yli 244 000 reaktiota, tuhansia kommentteja ja kymmeniä tuhansia jakoja.

Lisa Meilander kertoo päivityksessään, kuinka vanhempi herrasmies istui loosissaan aivan Lisan ja tämän perheen vieressä.

– Emme oikeastaan nähneet hänen tulevan sisään. Mutta huomasimme, kun tarjoilijamme, Dylan, polvistui katsomaan häntä silmiin, kun hän valmistautui antamaan tilauksensa, Lisa kertoo.

– Mies pyysi anteeksi, koska ei kuullut kunnolla. Hän oli unohtanut laittaa kuulokojeensa. Hän kertoi, kuinka menetti kuulonsa sodassa. Hän oli 91-vuotias mies, jolla oli monia tavaroita kerrottavanaan. Dylan kuunteli kärsivällisesti antaen hänelle kaiken huomionsa, Lisa kiittelee.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olen yksin nyt, eikä minulla useinkaan ole ketään, kelle puhua"

Loppujen lopuksi vanhus pyysi Lisan mukaan anteeksi sitä, että puhui niin paljon.

"Olen yksin nyt, eikä minulla useinkaan ole ketään, kenelle puhua", vanhus paljasti sydäntä särkevästi Dylanille.

– Dylan hymyili ja sanoi nauttivansa kuuntelemisesta. Sitten hän auttoi häntä päättämään, mitä tilata ja lähti viemään tilauksen keittiöön.

Lisa kertoo halunneensa maksaa vanhuksen aterian, mutta ennen kuin hän ehti tehdä mitään asian eteen, eräs miesasiakas pyysi Dylania toimittamaan vanhuksen laskun hänelle. Mutta hänkin veti lyheyn korren. Dylan nimittäin kertoi, että laskusta oli jo huolehdittu.

– Emme selvästikään olleet ainoita, jotka salakuuntelivat keskustelua, Lisa huomauttaa.

"Moni hymyili"

Kun mies oli saanut ruokansa, Dylan palasi kertomaan olevansa tauolla.

– Hän kysyi, voisiko istua herrasmiehen kanssa, kun tämä söi. Lähtiessämme ravintolasta kaksikko keskusteli ja moni lähistöllä istunut ihminen hymyili. Se oli koskettavaa.

Lisa ylistää Dylanin toimintaa tilanteessa.

– Jos hän on tarjoilijasi, saat varmasti mahtavaa palvelua, nainen vakuuttaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Yahoo, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja