Mainos

Rattijuopon hurja ulosajo pitkin ojan pohjia ja lopulta ilmassa – poliisi pyytää havaintoja

Oulussa poliisi pyytää havaintoja rattijuopon ulosajoon liittyen. Ulosajo tapahtui tänään aamu kuuden aikaan Paltamossa Länsirannantiellä. 

Poliisin tiedotteen mukaan alustavassa paikkatutkinnassa on käynyt ilmi, että auto on ulosajon seurauksena kyntänyt pitkin ojia kymmenien metrien matkalla. Lisäksi suistumisen syynä on ilmeisesti kova nopeus. 

– Auto oli mennyt ensin oikealle kaartuvassa mutkassa ojaan, josta palannut takaisin tielle. Tiellä auto oli jatkanut matkaa muutamia kymmeniä metrejä, jonka jälkeen se oli suistunut uudelleen ojaan ja kulkeutunut ojan pohjalla useita kymmeniä metrejä päästen jälleen takaisin tielle. Tiellä auton matka oli jatkunut muutamia kymmeniä metrejä kunnes se oli palannut kyntämään ojan pohjaa. Matka loppui lopulta siihen, kun auto törmäsi sivutien liittymän vastapenkkaan, josta se lensi ilmassa noin seitsemän metrin matkan päätyen katolleen ojaan keula menosuuntaan, kirjoittaa poliisi. 

Poliisipartio sai ilmoituksen ulosajosta sivulliselta, joka oli ottanut tapahtumapaikan läheisyydestä kyytiinsä 27-vuotiaan kajaanilaismiehen. Mies kertoi poliisille ensin, että autoa olisi ajanut joku toinen. Tämä toinen oli miehen kertoman mukaan poistunut paikalta punaisella Mazdalla. Myöhemmin poliisiasemalla mies myönsi kuljettaneensa autoa itse. 

Kajaanilaismies puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat ja poliisi otti kiinni miehen epäiltynä törkeään rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Rattijuoppo ei loukkaantunut ulosajossa mitenkään vakavasti, mutta poliisi kertoo, että tälle tuli sairaalahoitoa vaativia vammoja. 

Poliisi pyytää mahdollisia havaintoja tapahtumasta. Havainnot voi ilmoittaa poliisin palvelupäivystykseen p. 0295 416 520 tai sähköpostiin tutkinta.poliisi(at)kajaani.fi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.