Nuori kuljettaja ajoi autolla puuta päin Kuhmossa – auto lensi ilmassa useita kymmeniä metrejä ennen törmäystä

Henkilöauto ajoi ulos tieltä Kuhmon Peurapolulla ja törmäsi puuhun, tiedottaa Oulun poliisi. Törmäys tapahtui lauantaina aamuyöllä.

Auton epäillään menneen ensin tienpiennarta pitkän matkaa ja lentäneen sitten ilmassa useita kymmeniä metrejä, kunnes sen matka oli pysähtynyt puuhun. Auto oli päätynyt katolleen maahan ja vaurioitunut pahoin.

Auton takarenkaat olivat sileät ja edessä olivat nastarenkaat. Auto oli myös katsastamaton ja siitä oli vakuutus maksamatta.

Epäillään ajaneen kovaa ylinopeutta

18-vuotiaan paikkakuntalaisen kuljettajan epäillään ajaneen runsasta ylinopeutta sekä kuljettaneen katsastamatonta ja renkaiden osalta säännösten vastaista autoa alkoholin vaikutuksen alaisena. Miehelle suoritettu puhalluskoe näytti 1,8 promillea.

Kuljettaja vietiin sairaalaan tarkastettavaksi. Hänelle tuli tapahtumasta poliisin tiedon mukaan kuitenkin vain lieviä vammoja. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Poliisi pyytää tapahtuman silminnäkijöitä, joita poliisi ei ole vielä puhuttanut, olemaan yhteydessä Kajaanin poliisiaseman asiakaspalvelupäivystykseen p. 0295 416 520 (auki ma, ti, to ja pe klo 8-16.15) tai sähköpostitse osoitteella tutkinta.kainuu@poliisi.fi 

Lue myös:

    Uusimmat