Madeleine McCannin murhasta epäillyn entinen naisystävä kertoo: Christian Brückner pahoinpiteli minua julmasti ja vaani sänkyni alla: "Sain elämäni sokin"

5:53
Kolmevuotias Madeleine McCann katosi Portugalissa vuonna 2007. Nyt epäiltynä on 43-vuotias saksalaismies. Tämä uudesta käänteestä tiedetään.

Saksalaisen Christian Brücknerin entinen tyttöystävä Portugalin-ajoilta avautuu brittilehdelle hänet hurmanneesta miehestä, joka muuttui väkivaltaiseksi vainoajaksi.

Nimettömänä haastateltu brittinainen kertoo The Mirrorille seurustelleensa Madeleine McCannin murhasta epäillyn Christian Brücknerin kanssa puolisen vuotta Portugalin Algarvessa. Suhde muuttui äkisti, kun Brückner sai silmittömän mustasukkaisuuskohtauksen ja pahoinpiteli naisen tämän työpaikalla paikallisessa baarissa.

Pahoinpitely tapahtui aikaisin aamulla vuoden 2005 uudenvuodenpäivänä, kaksi vuotta ennen Madeleinen katoamista.

Halaus ystävän kanssa laukaisi väkivallan

Brückner ja nainen työskentelivät tuolloin tarjoilijoina samassa yökerhossa, minkä lisäksi nainen teki myöhäisyön vuoroja toisessa baarissa. Brückner oli naisen kertoman mukaan baarissa humalassa, kun naisen ystäväpiiriin kuulunut mies halasi tätä.

Halaus oli Brücknerille liikaa. Hän raahasi naisen wc-tiloihin ihmisten silmien edessä.

– Hän tarttui minua kaulasta ja kiskoi minut naisten vessaan ja alkoi hakata päätäni seinää päin, nainen kertoo lehdelle.

– Ihmiset yrittivät irrottaa hänet minusta. Muistaakseni neljän ison miehen piti kiskoa hänet irti.

Poliisit soitettiin paikalle, mutta nainen ei tuolloin halunnut tehdä rikosilmoitusta. Brückner poistui paikalta, ja nainen jäi ystäviensä hoitoon.

Löytyi sängyn alta piilosta

Järkyttävän yön jälkeen hän palasi kotiinsa. Brückner oli murtautunut sillä välin asuntoon ja odotti häntä piilossa sängyn alla.

– Sain elämäni sokin. Hän oli piilossa siellä selällään maaten, minua tuijottaen, nainen kertoo.

– Voitko kuvitella miltä se tuntui? En tiennyt, mitä hän aikoi tehdä minulle. Hän nousi ylös, käyttäytyi kuin kaikki olisi normaalisti ja käveli ulos sanoen minulle hyvästit.

Jonkin aikaa tapahtuneen jälkeen pariskunta erosi lopullisesti. Brückner ei tätä kuitenkaan hyväksynyt, vaan aloitti naisen mustasukkaisen vainoamisen. Hän muun muassa päivysti naisen työpaikkojen edustoilla.

– Meidän piti soittaa poliisille, koska hän jatkoi sisään pyrkimistä. Hän vainosi minua jatkuvasti.

Sieppasiko Brückner Madeleinen?

Järkyttävä uudenvuodenyö on ollut usein naisen ajatuksissa. Hän kertoo olevansa aivan varma, että jos hän olisi saapunut kotiinsa jonkun kanssa väkivaltaisen hyökkäyksen jälkeen, niin Brückner olisi satuttanut molempia ja pahasti.

Hän on pohtinut vakavasti, voisiko Brückner olla Madeleinen sieppauksen ja mahdollisen murhan takana?

Vastaus on auki ja koko ajatus vaikea hyväksyä.

– Sen ajatteleminen, että olen ollut jonkun kanssa, joka on kykeneväinen satuttamaan jotakuta sillä tavalla, on puistattavaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja