Uusi paljastus Madeleine McCannin tapauksessa: Vanha mies näki pedofiilin kaivaneen kellaria, paikalla nykyisin asuva nuori nainen: "Pelkään, että tänne on haudattu ruumis"

1:18
Uusi paljastus Madeleine McCannin tapauksessa – 30-vuotias nainen tunnisti epäillyn asunnon entiseksi omistjaksi.

Tuoreiden tietojen mukaan Madeleine ”Maddie” McCannin kidnappauksesta ja murhasta epäilty Christian Brückner asui vajaat kolme vuotta vapaa-ajan asunnossa pienellä tontilla lähellä Braunschweigin kaupunkia Saksassa, kertoo Expressen.

Tällä hetkellä samalla paikalla sijaitseva pieni vapaa-ajan asunto kuuluu 30-vuotiaalle naiselle. Nainen tunnisti hiljattain Christian Brücknerin talon entiseksi omistajaksi poliisin julkaistua kuvan hänestä.

Nainen kertoo brittiläiselle Sunday People -lehdelle pelkäävänsä, että palstalle on haudattu ruumis.

Naapuri kertoo kaivuutöistä

Talon naapurissa asuva 80-vuotias Manfred Richter kertoo, että pedofiliasta tuomittu Brückner suoritti kahden kuukauden ajan kaivuutöitä tontilla. 

Richterin mukaan Brückner siirteli tontilla kiviä rakentaakseen perustukset kellarille. Kellari oli naapurin mukaan kolme metriä syvä ja kuusi metriä leveä. Richterin mukaan Brückner oli lopuksi peittänyt kellarin sisäänkäynin lankuilla. 

Poliisi on viime päivinä tutkinut myös toista siirtolapuutarha-aluetta Hannoverin kaupungin lähellä Saksassa. Braunschweig sijaitsee Hannoverista kaakkoon.

Tutkimuksen apuna on käytetty muun muassa poliisikoiria ja kaivinkoneita, mutta poliisi ei ole vielä tiedottanut mahdollisista löydöistä.

Syyttäjä on aiemmin sanonut, että Maddien epäillään kuolleen. Lisätodisteita kuitenkin tarvitaan, jotta Brückneria voitaisiin syyttää Maddien murhasta. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja