Raskautensa julkistanut Katy Perry hehkui lavalla vauvaonnea – paljasti vain tunteja myöhemmin faneilleen suru-uutisen

1:07
Katy Perry kertoi Jimmy Kimmelille kihlauksestaan

Laulaja Katy Perry paljasti viime viikolla olevansa raskaana. Vauvauutisia seurasivat kuitenkin pian suru-uutiset, sillä tähti kertoi maanantaina isoäitinsä nukkuneen pois.

Poptähti Katy Perry, 35, julkisti viime keskiviikkona iloiset uutiset: laulaja paljasti musiikkivideollaan odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan yhdessä näyttelijäpuolisonsa Orlando Bloomin, 43, kanssa.

Bloomilla on ennestään 9-vuotias poika ex-vaimonsa Miranda Kerrin kanssa, mutta Perrylle tuleva pienokainen on ensimmäinen.

Perry paljasti raskauden julkistaessaan, että laskettu aika on kesällä ja ettei hän ole koskaan pitänyt mitään salaisuuksia sisällään näin pitkään.

Pian raskausuutisten tultua julki Perry esiintyi Australian Melbournessa krikettiottelussa, eikä enää salaillut kauniisti pyöristynyttä vatsaansa yleisöltä.

Perry esiintyi Melbournessa useammassa värikkäässä asussaan ja hän myös piti ajoittain lempeästi kättään vatsansa päällä.

Daily Mailin mukaan tähti paljasti myös hivenen yllättäen lavalla, kumpaako sukupuolta hän toivoisi esikoisensa olevan.

– Toivon, että hän olisi tyttö! Perry kertoi kesken kaiken lehden mukaan.

Vain joitain tunteja energisen esiintymisensä jälkeen Perry kuitenkin kertoi Twitterissä surullisia uutisia: hänen isoäitinsä Ann Pearl Hudson on menehtynyt 99 vuoden iässä.

Tähti julkaisi myös Instagramissa yhteiskuvan isoäitinsä kanssa ja kirjoitti tälle pitkän ja kauniin muistokirjoituksen.

– Hän oli upea isoäiti ja hän kulkee aina mukanani, Perry muun muassa kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja