Raskaana oleva äiti ja 4- ja 3-vuotiaat tyttäret katosivat – tunteikkaita haastatteluja antanut aviomies tunnusti surman

Perheidylli särkyi USA:ssa – mies tappoi raskaana olleen vaimonsa sekä kaksi heidän lastaan 1:02

Coloradolaista isää epäillään perheensä surmaamisesta.

Coloradon poliisi on pidättänyt 33-vuotiaan miehen liittyen 15. viikolla raskaana olevan vaimonsa ja lapsiensa katoamiseen.

Traaginen tapahtuma sai alkunsa maanantaina, kun äiti Shanann Watts sekä hänen kaksi pientä tytärtään, 4-vuotias Bella sekä 3-vuotias Celeste katosivat työmatkan jälkeen.

Poliisi jatkoi etsintöjä, isä antoi tunteikkaita tv-haastatteluja

Katoaminen sai poliisit käynnistämään nopeasti laajat etsinnät ja oman apunsa operaatioon antoi myös Yhdysvaltain liittovaltion keskusrikospoliisi FBI. 

Mielenkiintoista on se, että tässä vaiheessa katseet eivät vielä kohdistuneet millään tavalla perheen isän, Chris Wattsin osallisuuteen.

Samaan aikaan kun poliisit jatkoivat perheen etsintöjä, antoi Chris uskottavan tuntuisia haastatteluja medialle. Tunteikkaissa haastatteluissa mies kertoi kaipaavansa perhettä ja kotona olevan yksinäistä.

Isä tunnusti lopulta murhan

Uusimman tiedon mukaan isä kuitenkin olisi nyt tunnustanut murhanneensa perheensä. Watts on myös luvannut kertoa, minne hän on perheensä jättänyt.

Poliisi on luvannut paljastaa lisää tietoa kuulusteluista lähipäivinä. 

Lue myös:

    Uusimmat