Mainos

Raskaana oleva äiti ja 4- ja 3-vuotiaat tyttäret katosivat – tunteikkaita haastatteluja antanut aviomies tunnusti surman

1:02

Coloradolaista isää epäillään perheensä surmaamisesta.

Coloradon poliisi on pidättänyt 33-vuotiaan miehen liittyen 15. viikolla raskaana olevan vaimonsa ja lapsiensa katoamiseen.

Traaginen tapahtuma sai alkunsa maanantaina, kun äiti Shanann Watts sekä hänen kaksi pientä tytärtään, 4-vuotias Bella sekä 3-vuotias Celeste katosivat työmatkan jälkeen.

Poliisi jatkoi etsintöjä, isä antoi tunteikkaita tv-haastatteluja

Katoaminen sai poliisit käynnistämään nopeasti laajat etsinnät ja oman apunsa operaatioon antoi myös Yhdysvaltain liittovaltion keskusrikospoliisi FBI. 

Mielenkiintoista on se, että tässä vaiheessa katseet eivät vielä kohdistuneet millään tavalla perheen isän, Chris Wattsin osallisuuteen.

Samaan aikaan kun poliisit jatkoivat perheen etsintöjä, antoi Chris uskottavan tuntuisia haastatteluja medialle. Tunteikkaissa haastatteluissa mies kertoi kaipaavansa perhettä ja kotona olevan yksinäistä.

Isä tunnusti lopulta murhan

Uusimman tiedon mukaan isä kuitenkin olisi nyt tunnustanut murhanneensa perheensä. Watts on myös luvannut kertoa, minne hän on perheensä jättänyt.

Poliisi on luvannut paljastaa lisää tietoa kuulusteluista lähipäivinä. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja