Mainos

Rapu-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2015

RAPU 21.6.–22.7.

Tutustu Rapu-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2015 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

RAKKAUS

Vuosi 2015 on varsin suotuisa rapujen rakkauselämälle, vaikka vuosi alkaisikin hieman kangerrellen. Keväällä sinkkuravut saattavat nähdä jonkun ihmisen ihanteellisessa valossa ja kiinnostua hänestä, vaikka hän on kaikkea muuta kuin sellainen mitä olet etsinyt. Älä siis murehdi, vaikka hetken päästä huomaatkin, ettei suhteenne voi mitenkään toimia. Parempaa on luvassa, vielä tämän vuoden aikana.
Vakiintuneiden rapujen elämä on täynnä rakkautta ja romantiikkaa. Kumppanisi osaa yllättää sinut myönteisesti tämän tästä, mutta kesällä hänellä on sinun varallesi todellinen jymy-yllätys. Yritä malttaa odottaa.

PERHE

Perhe-elämäsi sujuu tänä vuonna kokonaisuutena hyvin, vaikka hieman erimielisyyksiä saattaakin syntyä. Lapset, niin pienet kuin isommatkin, voivat koetella välillä hermojasi toden teolla. Rakkauden ja määrätietoisuuden avulla ongelmat kuitenkin ratkeavat.

YSTÄVÄT

Tänä vuonna sinulla voi olla jonkinlaisia ongelmia suhteessasi erääseen ystävääsi. Kyse voi olla kateudesta tai mustasukkaisuudesta. Teidän on paras istua keskustelemaan asiasta, sillä pitkäaikaisesta ja hyvästä ystävyydestä ei pidä luopua, jos se vain on mahdollista pelastaa.

TYÖ

Vuosi 2015 alkaa erittäin myönteisesti työrintamalla. Olet täynnä intoa ja energiaa ja uskallat tarttua vaativiinkin haasteisiin. Kunnianhimosi on nyt niin suuri, ettei mikään voi estää etenemistäsi. Muista kuitenkin olla laiminlyömättä läheisiäsi työkiireidesi keskellä. He tarvitsevat sinulta muutakin kuin palkkasi tuomaa elintasoa.

RAHA

Tänä vuonna sinulle on luvassa onnea ja menestystä raha-asioissa. On mahdollista, että voitat lotossa tai jossakin muussa rahapelissä. Saatat myös tehdä jotkut isommat kaupat. Kyseessä voi olla esimerkiksi auton, kesämökin tai asunnon osto.

OPISKELU

Kevät voi tuntua opinnoissasi rankalta, mutta älä anna silti periksi. Tee ankarasti työtä opintojesi eteen, niin olet pian saavuttanut tavoitteesi ja voit viettää ansaitsemasi kesäloman. Syksyllä olet valmis jatkamaan uusin voimin.

TERVEYS

Tänä vuonna sinulla on paljon energiaa, ja olet niin fyysisesti kuin henkisestikin hyvässä kunnossa. Sinun kannattaa kuitenkin tarkkailla syömisiäsi, sillä epäterveellinen ruoka voi aiheuttaa erinäisiä vaivoja ja vähentää elinvoimaisuuttasi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.