Räppäri Stepa sai kutsun televisio-ohjelmaan ja luuli sitä aprillipilaksi: "Mietin, että tämä on kyllä pitkälle viety…"

Putouksessa vieraillut Stepa luuli joutuneensa jekutuksen kohteeksi.

Viime lauantain Putous-jaksossa nähtiin livesketsi, jossa näyttelijöiden esittämä Hankasalmen kirkkovaltuusto ajautui sanaharkan seurauksena rap battleen. Rap-taisto käytiin kahden hengen tiimeissä.

Seurue riimitteli hetken toisiaan vastaan, kunnes lavalle asteli yllättäen toisen joukkueen salainen ase, rap-artisti Stepa.

Hiljattain Made in Sodankylä -albuminsa 12-vuotispäivää juhlinut Stepa kertoi lauantaina MTV Uutisille ajatelleensa aina, että huumorilla ja musiikilla on paljon parantavia vaikutuksia.

– Nyt kun tässä tehdään huumorimusiikkia, niin tässä on tuplasti parantavia vaikutuksia, hän sanoi.

Artisti kutsuttiin lauantain suoraan Putous-lähetykseen vain päivän varoitusajalla. Pyyntö lähetettiin 1. huhtikuuta, eli aprillipäivänä.

– Aluksi mietin, että onkohan tämä aprillipila. Sitten minulle tuli käsikirjoitus. Mietin, että tämä on kyllä pitkälle viety aprillipila, jos tämä on (pila), hän kertoi.

Stepa kertoi musiikkirintamalla rullaavan tällä hetkellä hyvin. Hänen viimeisin albuminsa julkaistiin viime syksynä, ja kesällä laitetaan ulos seuraava pitkäsoitto. Tulevalla albumilla kuullaan räppärin mukaan "chillausmusiikkia".

Stepa sanoi odottavansa jo innolla tulevan kesän festarikeikkoja. Tiedossa on tällä hetkellä ainakin viisi festareille sijoittuvaa keikkaa, ja kutsuja on sadellut tasaiseen tahtiin lisää.

Hänen mieleenpainuvin festarimuistonsa on peräisin Ilosaarirockista.

– Muistan kun pyysin, että voisiko yleisö nostaa kädet ilmaan, niin joka ikinen nosti kätensä ilmaan ja kun he alkoivat heiluttaa käsiään, niin se oli kuin meren aallot olisivat lyöneet. Se on piirtynyt verkkokalvoilleni. Aurinko paistoi, ja osa ihmisistä oli uimassa. Se oli mahtava keikka, hän muisteli.

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin klo 19.30

Lue myös:

    Uusimmat