Räppäri Juno rahariidasta Me Naisissa: "VilleGalle saa rahansa, jos pyytää"

Uutuuskirjassa kerrotaan, että Juno vei osan VilleGallen keikkapalkkiosta.

Suursuositun JVG:n taipaleesta kertovassa, Laura Frimanin kirjoittamassa Etenee – JVG:n tarina -kirjassa (Siltala, 2016) käydään läpi VilleGallen artistihistoriaa ajalta ennen JVG:tä.

Ennen JVG:n perustamista VilleGalle keikkaili hiphop-artisti Jon "Juno" Korhosen tuplaajana.

– Juno oli luvannut etukäteen, että Ville saisi keikasta pari sataa käteistä samana iltana. Toisin kävi: keikan jälkeen Juno ilmoitti, että keikkapalkkio laskutettaisiin vasta myöhemmin, kerrotaan kirjassa.

VilleGalle lähti ilmoituksen jälkeen pettyneenä hakemaan läppäriään lavalta ja huusi kiukustuneena dj-kopissa huomaamalleen järjestäjälle, että keikasta piti saada palkkio käteisenä. Dj kertoi antaneensa rahat jo Junolle.

VilleGallen kerrotaan huutaneen asiasta Junolle ja huutamisen jatkuneen vielä ravintolan pihalla.

– En itse edes muista koko tapahtumaa, mutta varmaan näin on käynyt, jos Ville niin sanoo. Ville saa rahansa, jos pyytää ne, Juno kommentoi Me Naisille.

Laulaja Janna Hurmerinnan kanssa puolen vuoden avioliiton jälkeen helmikuun lopussa avioerohakemuksen Vantaan käräjäoikeuteen jättäneen räppärin mukaan kaikki on tänä päivänä hyvin hänen ja VilleGallen välillä.

– Tunnen koko Villen perheen ja hän on ollut lapseni ristiäisissäkin. Me olemme molemmat räiskyviä persoonia, mutta silti hyviä ystäviä. Mitään vastakkainasettelua välillämme ei ole.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja