Räppäri Brädi sai perheenlisäystä – ylistää puolisoaan: "Rohkein soturikuningatar ikinä"

Räppäri Brädi ja hänen rakkaansa Natalia saivat pojan.

Räppäri Brädille, eli Kari Härköselle, on mahtunut kuluneeseen vuoteen paljon iloisia uutisia. Hän kihlautui maaliskuun alussa Natalie-rakkaansa kanssa Malediiveilla ja pariskunta paljasti keväällä odottavansa perheenlisäystä.

Räppäri paljastaa tuoreimman Instagram-päivityksensä yhteydessä pienokaisen syntyneen. Suloisessa mustavalkoisessa otoksessa nähdään perheen vastasyntynyt poika. 

– Nuori Lahden kruununprinssi syntyi 5. marraskuuta tasan kello 20, 3285 g ja 53 cm. Tie maailmaan oli rankka, mutta olemme kaikki kunnossa. Natalie on rohkein soturikuningatar ikinä, hän kirjoittaa englanniksi. 

– Olen seitsemännessä taivaassa. 

Elämäntaparemontti

41-vuotias lahtelaisräppäri teki elämäntaparemontin toissa kesänä. Brädi kertoi tuolloin noudattaneensa tiukkaa dieettiä ja kunto-ohjelmaa, johon kuului kolmesta neljään treeniä viikossa, koripalloa ja hölkkää. Hän laihtui vuoden aikana 10 kiloa.

– Sanoin, että halusin päästä elämäni parhaaseen kuntoon. Voin sanoa, että olen ainakin parhaassa kunnossa 20 vuoteen, hän kirjoitti tuolloin Instagram-tilillään. 

Brädi on ollut kerran aiemmin naimisissa. Hän avioitui vuonna 2013, mutta avioerohakemus jätettiin vuonna 2018. 

Lue myös:

    Uusimmat