Rap-muusikko Milan Jaff tuomittiin taas pahoinpitelystä – potki miestä päähän ja vei tämän lompakon

Milan Jaffin autoon asennetut kuuntelulaitteet tärkeänä näyttönä ryöstöjutussa 2:02
Oikeudessa kesken olevassa katujengijutussa poliisi sai tärkeää näyttöä räppäreinä tunnettujen Milan Jaffin ja Cavallinin osallisuudesta rikoksiin, kun Jaffin autoon oli asennettu tilakuuntelulaitteet. 

Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut rap-muusikko Milan Jaffin, 22, pahoinpitelystä ja näpistyksestä 60 päivän ehdolliseen vankeuteen.

Tuomioon johtaneet rikokset tapahtuivat tammikuussa 2020.

Tuomiosta ilmenee, että Jaff osallistui kahden porukan tappeluun tamperelaisen ravintolan ulkopuolella. Käräjäoikeuden mukaan hän potki yhtä miestä päähän ja vei tämän lompakon, jossa oli kortteja ja pieni määrä käteistä.

Jaff on aiemmin tuomittu törkeästä pahoinpitelystä Kotkassa. Lisäksi hän on syytettynä Helsingissä toimiviin jengeihin liittyvässä jutussa, jonka käsittely on vielä kesken käräjäoikeudessa.

Jaff tunnetaan laajasti sosiaalisessa mediassa. Hänellä on esimerkiksi kuvapalvelu Instagramissa yli 110  000 seuraajaa.

Pirkanmaan käräjäoikeus antoi tuomion 27. huhtikuuta.

Jaffia on määrä kuulla huomenna Helsingin käräjäoikeudessa niin sanottuun katujengitapaukseen liittyen. Jengiläisten suunnitelmana oli syyttäjän mukaan tunkeutua ravintola Kaivohuoneelle niin taka- kuin etuovesta ennen musiikkikeikkaa soundcheckin aikana ja ampua tai puukottaa paikalla ollutta espoolaista räppäriä sekä tehdä väkivaltaa muille paikalla olleille. Jaffin syytetään olevan myös helsinkiläisen katujengin pomo.

Lue myös:

    Uusimmat