Rap-artisti kommentoi Ariana Granden uutuuskappaletta: "Eikös tämä kuulosta tutulta?"

Rap-artisti Princess Nokia julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa syytti Ariana Granden kopioineen hänen kappalettaan.

Suomesen ensi syksynä saapuva pop-artisti Ariana Grande julkaisi hiljattain kappaleensa 7 Rings. Sille tehty musiikkivideo keräsi kahdessa päivässä yli 25 miljoonaa näyttökertaa YouTubessa.

Nyt Granden väitetään plagioineen kappaleensa. Cosmopolitan-lehti kertoo, että Rap-artisti Princess Nokia julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa hän vertaa Granden kappaletta omaan Mine-nimiseen kappaleeseensa.

– Hmm, eikös tämä kuulosta tutulta? Koska minusta se kuulostaa hyvin tutulta. Eikö tämä ole se kappale, jonka tein tummaihoisista naisista ja heidän hiuksistaan. Hmm, kuulostaa valkoiselta, räppäri kommentoi videolla.

Artisti myös merkitsi Granden videonsa yhteyteen, ettei pop-artistilta jäisi huomaamatta hänen videonsa. Princess Nokia poisti videon tililtään myöhemmin.

Princess Nokia nähtiin myös Suomessa vuonna 2017, kun hän esiintyi Helsingissä järjestettyssä Flow Festival -tapahtumassa.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat