Rap-artisti Iggy Azalea paljastaa tekevänsä paljon rahaa OnlyFansilla – tällaista sisältöä hän tekee

Räppäri Iggy Azalea on liittynyt OnlyFans-palveluun pari kuukautta sitten.

Rap-artisti Iggy Azalea, 32, päätti liittyä OnlyFans-sisällöntuotantopalveluun parisen kuukautta sitten. HighLow with EmRata -podcastissa hän paljasti tienaavansa alustalla paljon rahaa.

Azalea käyttää OnlyFansia julkaistaakseen tähän mennessä isoimman projektinsa, joka kulkee nimellä Hotter Than Hell. Azalean Instagram-videon mukaan kyseessä on vuoden mittainen tuotos, joka sisältää valokuvia, visuaalista taidetta, videoita, oheistuotteita ja kaikenlaista esteettisesti miellyttävää.

Videon voit katsoa klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Podcastin juontaja Emily Ratajkowski kysyi artistilta, näkyykö hänen sisällöissään alastomuutta.

– Kyllä, mutta en näytä vaginaani. Mutta siellä on tissit, peppu ja olen alasti, Azalea vastasi.

Onlyfans on maksullinen, erilaisten sisältöjen tilauspalvelu, jota suositaan erityisesti erilaisen seksuaalisen sisällön julkaisukanavana. Tällöin sisällöntuottajan ei tarvitse maksaa kolmansille osapuolille.

Azalean mielestä OnlyFansin avulla hän saa omistusoikeuden omaan kehoonsa ilman kompromisseja. Hänellä ei ole ongelmaa olla seksuaalinen, kunhan hänellä on kontrolli kaikesta ja hän tuntee, että sillä on taiteellista merkitystä. Lisäksi hänen mielestään moni alusta on niin sensuroitu, että on perusteltua käyttää OnlyFansia.

Monet seksityöläiset ovat kuitenkin kritisoineet julkisuudenhenkilöiden OnlyFansin käyttämistä. Kun Disney-tähti Bella Thorne liittyi alustalle vuonna 2020 ja velotti vajaat 20 euroa kuukaudessa sisältöjensä katselusta, niin monet käyttäjät kokivat tulleensa huijatuiksi. Syynä tähän oli se, ettei Thornen sisällöissä ollut alastomuutta.

Azalea tunnetaan muun muassa kappaleestaan F*ck It Up.

Lue myös:

    Uusimmat