Rantabaarin uusi näyttelijätähti bongattiin sarjaan joogastudiolta – hyppää nyt ensi kertaa kameran eteen: "Olen valmis tähteyteen"

4:26
Miten Rantabaari eroaa Salatuista elämistä?

Rantabaarin uusi tähtinäyttelijä bongattiin sarjaan joogastudiolta.

C More -alkuperäissarja Rantabaari saa tänä syksynä jatkoa kolmannen tuotantokauden jaksoin. Kolmannella kaudella nähdään liuta uusia tähtiä. Komeaa ja positiivista Salemia näyttelevä Rami Farooq on oikealta ammatiltaan joogaopettaja ja hänet bongattiin sarjaan joogastudiolta toisen näyttelijän toimesta, jonka myötä hän haki sarjan koekuvauksiin ja sai roolin.

– En ole näytellyt koskaan aiemmin. Mielestäni on sujunut todella hyvin. Olen saanut hyvää palautetta ja on tuntunut hyvältä, Farooq kertoo Rantabaarin lehdistötilaisuudessa.

– Olen valmis tähteyteen. Ei olisi pystynyt lähtemään tällaiseen, jos ei olisi valmis.

Farooq aikoo suunnata myös jatkossa tv-ja elokuva-alalle.

– Aiemmin ei ollut sellaisia suunnitelmia, mutta nyt kun on ollut niin hyvä kokemus, niin aion hakea elokuviin tai muihin sarjoihin.

Odotettu Rantabaarin uutuuskausi nähdään yksinoikeudella C Moressa neljän jakson viikkotahdilla 14.9. alkaen. Uudella kaudella villiin kesänviettoon astelee mukaan uusia, pakkaa sekoittavia hahmoja ja suhdekuviot menevät entistä enemmän solmuun.

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja