Rantabaari-tähti Saara Kaskilahti ja näyttelijä Jon-Jon Geitel menivät naimisiin: "Olen aina unelmoinut rakkaudesta"

Näin Saara Geitel päätyi laulamaan artisti Stingin kanssa 1:16
Katso videolta, miten Saara Kaskilahti on päätynyt laulamaan artisti Stingin kanssa.

Rantabaari-tähti Saara Kaskilahti (nykyinen Geitel) meni naimisiin puolisonsa Jon-Jon Geitelin kanssa.

Rantabaari-sarjan näyttelijä Saara Kaskilahti (nykyinen Geitel) meni naimisiin puolisonsa muusikko-näyttelijä Jon-Jon Geitelin kanssa heinäkuussa 2023.

Saara kertoi kesäkuun lopussa MTV Uutisille, että kaikki järjestelyt olivat tuohon mennessä jo tehty. 

– Olen sellainen ihminen, joka haluaa tehdä asiat etukäteen ja tarkasti. Varsinkin nyt, kun ollut niin kiireinen kesä ja on voinut suunnitella etukäteen. Ei tarvitse enää tässä vaiheessa stressata, kun on aamuseitsemästä iltaseitsemään joka päivä töissä, Saara kertoi. 

Parin häissä oli vieraita noin 100. 

Kaskilahti kertoi, että hänen vanhempansa näyttelijät  Risto Kaskilahti ja Sari Puumalainen ovat olleet järjestelyissä mukana henkisenä tukena. 

– Olen itse niin tuottajatyyppi, ettei siihen väliin ole kukaan päässyt. Olemme puolisoni kanssa tehneet paljon kahdestaan. Toki äitini ja kaksi kaasoani järjestivät minulle ihanat polttarit. 

Lisäksi Risto toimi tyttärensä kuskina koko hääpäivän. 

Ennen hääpäivää ainoat, jotka olivat nähneet Saaran puvun, olivat hänen kaksi kaasoansa, vanhempansa ja Saaran kummilapsi, joka ei osallistunut häihin. 

– Meillä oli lapsettomat häät, mutta hän sai spesiaaliluvan nähdä kuvan hääpuvusta. Olin hyvin tarkka siitä, että moni ei nähnyt pukuani etukäteen: minä ja äitinikin poistimme puhelimesta kaikki kuvat hääpuvusta. Puku on kaunis, ja sen hankkiminen oli helppo prosessi. 

Saara kokee, ettei hänellä ole ollut sen suurempaa unelmaa avioliitosta tai häistä. 

– Totta kai on aina unelmoinut rakkaudesta ja siitä, että löytää ihmisen, jonka kanssa voi jakaa elämää. Ehkä joskus pienenä on ollut ajatus prinsessamekosta, mutta naimisiinmeno alkoi kiinnostaa vasta siinä vaiheessa, kun tapasin nykyisen kumppanini. Sitten se selkiytyi, että olisi kiva olla hänen vaimonsa, Saara kertoi hymyssä suin.

Saara näyttelee Rantabaari-sarjassa Iiristä.

Katso videolta, miten Saara Kaskilahti on päätynyt laulamaan artisti Stingin kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat