Mainos

Rantabaari-sarjan uusi tähti Jaakko Mölsä on varautunut julkisuuteen: "Siivosin Instagramia, ettei siellä ole mitään hölmöyksiä"

Jaakko Mölsä on yksi Rantabaari-sarjassa nähtävistä uusista tuttavuuksista.

Salatut elämät -sarjan tekijöiden uusi Rantabaari-draamasarja yhdistää tuttuja Salkkarit-kasvoja uusien hahmojen kanssa.

Yksi sarjan uusista tähdistä on Jaakko Mölsä, joka esittää Ville nimistä hahmoa. Mölsä on aiemmin esiintynyt muun muassa Tampereen Teatterissa esitetyssä Cats-musikaalissa.

Rantabaari on Mölsälle ensimmäinen kunnollinen televisiorooli ja mies on ollut jännittynyt päästessään tekemään sarjaa.

– Sillä tavalla uusi tontti, että uudet ihmiset ja uusi talo. En ole hirveästi aiemmin tehnyt draamaa kameran edessä, Mölsä kertoo.

25-vuotias Mölsä kertoo Rantabaarin näyttelijäporukan olevan hyvällä hengellä liikenteessä. Sarjassa on mukana myös Salkkareista tutut Johanna Puhakka, Sofia Arasola sekä Miikka Wallin.

– Heti harjoitusten jälkeen tippui se jännitys, kun näki, että tämä on hyvä, mukava ja vastaanottava porukka, Mölsä kertoo.

Mölsä on varautunut sarjan mukana tulevaan huomioon muun muassa pohtimalla, millaisia asioita elämästään hän haluaa julkisuuteen kertoa.

– Vähän siivosin Instagramia, ettei siellä ole mitään hölmöyksiä, näyttelijä paljastaa.

Millainen on sitten Mölsän esittämä hahmo Ville?

– Sellainen parikymppinen kokkiharjoittelija. Vähän ehkä introvertti luonne ja säntillinen työssään, Mölsä kuvailee.

– Rooliin on helppo samaistua. Olen itsekin hieman introvertti, en ehkä niin herkästi ota isoissa porukoissa kontaktia ihmisiin ja tuo itseäni framille. Tuntuu, että ei ole tarvinnut hirveästi keksiä mitään juttuja tuohon Villeen, hän niputtaa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja