Ranskan pelko Belgiasta kääntyikin omaksi eduksi – "Lopulta me olimme se, joka onnistui"

Erikoistilanteet koituivat Ranskan eduksi Belgiaa vastaan pelatussa MM-välierässä.

Ranska onnistui tekemään otteluan ainoan osuman kulmapotkusta 51. peliminuutilla. Ennen ottelua Ranskan huolenaiheena oli Belgian erikoistilanteet, mutta lopulta hyötyjäksi nousikin Ranska.

– Pelkäsimme heidän erikoistilanteitaan, mutta lopulta me olimme se, joka onnistui maalinteossa sitä kautta, Ranskan maalivahti Hugo Lloris kommentoi Reutersin mukaan.

Kokenut Lloris piti Ranskan maalin puhtaana ja esitti muutaman erittäin vaikuttavan ja tärkeän torjunnan tolppien välissä.

– Me kaikki yritämme auttaa joukkuetta parhaamme mukaan ja aiomme jatkaa sitä myös sunnuntaina, Lloris painottaa.

Kaksi vuotta sitten pelatuissa EM-kisoissa Ranska joutui taipumaan kotiyleisönsä edessä finaalissa Portugalille. Moni Ranskan MM-joukkueen pelaajista oli kokemassa tuota kovaa pettymystä, mutta joukkue aikoo käyttää kokemusta voimavarana.

– On vaikea olla vielä eufoorinen, mutta on fantastista päästä finaaliin. Tämä oli vain yksi askel, mutta tärkeä sellainen. Oli vaikea hyväksyä kahden vuoden takaista tappiota. Me emme halua sen tapahtuvan uudelleen. Haluamme päättää turnauksemme parhaalla mahdollisella tavalla, Lloris summaa. 

Lue myös:

    Uusimmat