Rammsteinin Till Lindemannia vastaan esitetyistä syytöksistä ei aloiteta tutkintaa Liettuassa

MTV Rammsteinin keikalla: Hyppää mukaan fanihuumaan ja keikkatunnelmaan 7:37
Katso videolta, miltä kuulosti ja näytti Rammsteinin Sonne-kappale Olympiastadionilla.

Rammstein-kohussa on tapahtunut uusi käänne.

Liettuan Vilnan poliisi ei aloita tutkintaa saksalaisyhtye Rammsteinin laulaja Till Lindemanniavastaan esitetyistä syytöksistä, kertovat saksalaislehti Bild ja liettualaislehti Lietuvos rytas.

Lehtien saamien viranomaistietojen mukaan tutkinta jätettiin aloittamatta, sillä Lindemannia vastaan ei ollut tarpeeksi todisteita, ja muun muassa lausuntoja puuttui.

Poliisin päätös vaatii vielä syyttäjän hyväksynnän.

Irlantilainen Shelby Lynn väitti toukokuun loppupuolella sosiaalisessa mediassa tulleensa huumatuksi Rammsteinin Vilnan-konsertissa. Lynn oli kertomansa mukaan saanut kutsun konsertin yksityisiin etko- ja jatkobileisiin sekä "nollariville". Väitetty huumaaminen tapahtui Lynnin mukaan konsertin jatkobileissä.

Lynnin mukaan hänet kuljetettiin kesken keikan lavan alla sijainneeseen tilaan, jonka hän kuvailee muistuttaneen kokonsa puolesta vaatekaupan pukukoppia. Hän väittää Lindemannin saapuneen paikalle, jolloin hän oli sanonut muusikolle, ettei harrastaisi seksiä tämän kanssa. Lindemann oli Lynnin väitteen mukaan suuttunut ja poistunut paikalta.

Shelby on myöhemmin painottanut Twitterissä, ettei Lindemann koskenut häneen, ja että rokkari hyväksyi, ettei Shelby halunnut harrastaa seksiä tämän kanssa. Shelby myös lisäsi, ettei hän koskaan väittänyt Lindemannin raiskanneen häntä.

Shelby kertoi toukokuun lopussa Twitterissä keskustelleensa Liettuan poliisiin kanssa useiden tuntien ajan. Liettuan poliisi vahvisti Bildille saaneensa Shelbyltä lausunnon, muttei ottanut kantaa keskustelun kestoon.

Lue myös:

    Uusimmat