Ramenburgerit tulivat Suomeen – täältä niitä saa!

New Yorkissa mielettömän huuman aikaan saaneita hittihampurilaisia ramenburgereita saa nyt Suomestakin.

Viking Line ryhtyy myymään laivallaan New Yorkissa supersuosioon nousseita ramenburgereita. Purilaisia on saatavilla Itämerellä Turun ja Tukholma väliä liikennöivän M/S Viking Gracen Frank's-ravintoloissa.

Mikä on Ramenburger?

Ramenburger on hampurilainen, jonka kehitti New Yorkissa tunnettu nuudelimestari Keizo Shimamoto. Siinä hampurilaissämpylä on korvattu sämpylän muotoon taitellulla vehnänuudelilla. Näitä uudenlaisia burgereita valmistettiin ensimmäisen kerran tänä kesänä brooklynilaisella ruokatorilla Smimamoton toimesta. Ramenburgerit saivat ruokahifistelijöiden mielenkiinnon heräämään sillä, että niitä valmistettiin aluksi vain sata. Tätä uudenlaista hampurilaista jonotettiin New Yorkissa jopa tunteja.

– On jännittävää nähdä miten tämänkaltainen ruokavillitys vastaanotetaan asiakkaidemme keskuudessa. Tullaanko Gracelle nimenomaan tämän takia maistamaan uutuutta ja tuleeko villityksestä kestohitti. Ruokatrendit tulevat ja menevät ja niitä on hauska kokeilla tavallisen tarjonnan lisäksi, varsinkin kun kyseessä on sosiaalisessa mediassa leviävä ilmiö. Uskomme myös olevamme ensimmäinen ravintola Suomessa, ehkä jopa Pohjoismaissa, joka tarjoaa Ramenburgeria, kertoo Viking Gracen tuotepäällikkö Johanna Molin innoissaan.

Ramenburgerit valmistetaan Viking Gracella asiakkaan silmien edessä, kuten kaikki muutkin annokset Frank’s-ravintolassa.

Haluatko kokeilla ramenburgereiden valmistamista itse? Katso resepti Sivumaku-ruokablogista.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja