Ralf Schumacherilta hurja heitto Sebastian Vettelistä, tekeekö saksalaismestari yllätyspaluun? – "Heillä on tyhjiö täytettäväksi"

Sky Germanyn F1-asiantuntijana toimiva Ralf Schumacher väläyttää Sebastian VetteliäLewis Hamiltonin korvaajaksi Mercedekselle.

Lewis Hamilton käynnisti kauden 2025 siirtoruletin hyvissä ajoin jo ennen kuin kausi 2024 on ehtinyt edes pyörähtää käyntiin, kun Ferrari ilmoitti brittimestarin siirtyvän italialaistalliin kaudeksi 2025.

Hamiltonin siirron myötä kuljettajaruletti sai aivan uusia kierroksia, kun spekulaatiot hänen korvaajastaan lähtivät leviämään ympäri F1-maailman.

Nyt oman lusikkansa Mercedeksen kuskisoppaan on tunkenut entinen F1-kuski ja Sky Germanyn asiantuntijana toimiva Ralf Schumacher.

Schumacher väläyttää Hamiltonin korvaajaksi todellista yllätysvaihtoehtoa. F1-uransa kauden 2022 päätteeksi lopettanutta Sebastian Vetteliä.

– Olen kuullut, että Sebastian Vettel haluaisi jälleen ajamaan. Heillä (Mercedeksellä) on tietystikin nyt tyhjiö täytettäväksi. Te näitte, mitä osakemarkkinoille tapahtui Lewis Hamiltonin siirryttyä Ferrarille. Se sai jotain aikaan, Schumacher sanoo Sky Germanylle.

Schumacher viittaa sanoissaan siihen, että Ferrarin osakkeen hinta nousi merkittävästi Hamiltonin Ferrari-siirron vahvistuttua.

Hamilton on ajanut Mercedeksellä kaudesta 2013 lähtien ja toiminut menestyksekkään F1-tallin keulakuvana jo pitkään. Hamilton on kunnostautunut uransa aikana myös seurapiireissä ja useiden eri alojen supertähdet ovat olleet vuosien varrella kannustamassa Hamiltonia F1-varikoilla.

Schumacherin mukaan Mercedeksen on nyt saatava itselleen uusi kiinnostava keulakuva. Tähän yhtälöön voisi toimia saksalaiskonkari Vettel.

– Onko George Russellilla karismaa korvata Hamilton maailmanlaajuisesti markkinoinnin näkökulmasta tai Sebastian Vettelin saksalaisena kuljettajana Mercedeksellä? Se saattaa olla hänelle liikaa, Schumacher pohtii.

Schumacher listaa Hamiltonin korvaajaehdokkaiksi myös McLarenilla ajavan Oscar Piastrin, Alpinen Esteban Oconin, 17-vuotiaan huippulupauksen Kimi Antonellin ja Mercedeksen varakuskina toimivan veljenpoikansa Mich Schumacherin.

Lue myös:

    Uusimmat