Rakkautta vain -elokuvasta tutusta talosta tuli fanien pyhiinvaelluskohde ja asukkaalta paloi pinna – viranomaiselta harvinainen linjaus

Lontoon Notting Hillin alueella sijaitsevan vaaleanpunaisen talon asukas on kärsinyt turistimassoista, jotka ovat tungeksineet ottamaan kuvia hänen kotinsa edustalle.

Vuonna 2003 ensi-iltansa saanut romanttinen komedia Rakkautta vain lukeutuu yhä jouluelokuvien kiistattomiin klassikoihin.

Lontooseen sijoittuva ja lukuisien eturivin näyttelijöiden tähdittämä elokuva kuitenkin poiki eräille lontoolaisille ikävän lieveilmiön.

Elokuvassa nähdään kohtaus, jossa Andrew Lincolnin näyttelemä Mark saapuu tunnustamaan rakkautensa Keira Knightleyn näyttelemän Julietin ovelle.

Romanttisessa kohtauksessa nähdään herkullisen pinkki talo, josta on tullut elokuvan faneille pyhiinvaelluskohde, josta on ladattu Instagramiin satoja kuvia.

Tämä ei miellyttänyt talon asukasta, joka turhautui, kun bloggaajia ja Instagram-tähtösiä virtasi hänen kotiovensa edustalle ottamaan kuvia itsestään.

Tilanne ahdisti asukasta niin kovasti, että Daily Mailin ja Mirrorin mukaan asiaan joutui puuttumaan Kensingtonin ja Chelsean alueen kunnallishallinto.

Viranomainen tekikin asiasta poikkeuksellisen linjauksen, jonka nojalla turistien tulee jättää kyseinen yksityisessä omistuksessa oleva rakennus rauhaan. Faneja suositellaan sen sijaan vierailemaan läheisellä Portobello Roadilla.

Mirrorin mukaan rakennuksen uskotaan olevan noin miljoonan punnan, eli yli 1,17 miljoonan euron arvoinen. Omistaja sanoi lehdelle, ettei hänellä ollut ostohetkellä aavistustakaan, että rakennus on hittielokuvasta tuttu.

– Nyt paikalle rynnii viikonloppuisin turisteja ja opaskierroksia ja turistit jonottavat ottaakseen kuvia, hän parahtaa.

Hän on kuitenkin kertonut löytäneensä yhden hyvän puolen ikävästä lieveilmiöstä. Omistaja kertoo nimittäin jättäneensä talon edustalle pienen pinkin laatikon, johon on voinut lahjoittaa rahaa kodittomille.

– Tarkoitus on ollut pyytää ihmisiä tunnustamaan se tosiasia, ettei kaikilla ole kattoa päänsä päällä, hän perustelee. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja