Mainos

Rakkausvalmentajan avoin kirje kaikille lempeä etsiville: "Kun etsit rakkautta, etsi sitä kaikkialta"

Ehkä etsit rakkautta, etkä ole varma löydätkö sitä koskaan. Tai ehkä olet parisuhteessa ja ihmettelet, mihin kaikki rakkaus oikein katosi. Rakkausvalmentajan mukaan löytääksemme rakkauden, meidän tulisi muuttaa ajatusmallejamme. 

Olemme kasvaneet kulttuuriin, jossa meille opetetaan paljon kaikenlaisia myyttejä rakkaudesta. Monesti juuri nämä myytit estävät meitä olemasta niitä avosydämisiä henkilöitä, joita olimme syntyessämme, uskoo rakkausvalmentaja Zach Beach

Nyt on aika kääntää myytit päälaelleen ja katsoa maailmaa hieman erilaisten linssien läpi. Tämä tarkoittaa rakkauden tutkimista kolmesta eri näkökulmasta. Jos haluat löytää rakkauden, noudata näitä Beachin kolmea neuvoa. 

Älä unohda vaalia kaikkia ihmissuhteita

Sen sijaan, että etsisit ainoastaan juuri sitä oikeaa parisuhdetta, ammenna rakkautta kaikkiin suhteisiisi.

Psykologi Erich Fromm kirjoitti aikoinaan, että ilman rakkautta ihmiskuntaa ei olisi olemassa edes yhden päivän ajan. Meillä kaikilla on elämämme aikana lukuisia ystävyys-ja rakkaussuhteita, jotka tukevat myös henkistä hyvinvointiamme. Älä siis unohda vaalia niitä. 

Meillä voi olla monia sielunkumppaneita, mutta nämä suhteet eivät välttämättä kestä ikuisesti. Ystävyyssuhteet voivat kestää kauemmin kuin avioliitto, mutta se on vain elämää. Elämämme tärkeimmän ihmissuhteen ei tarvitse olla sen henkilön kanssa, jonka kanssa jaamme vuoteemme.

Rakkaus ei ole nollasummapeliä, vaan sitä kannattaa jakaa kaikille ympärillä oleville. Kaikki tällä planeetalla, sinä mukaan lukien, ansaitsevat tulla rakastetuksi. Unohda siis ajatus siitä oikeasta ja avaa mielesi näkemään rakkautta kaikkialla. 

Rakkaus ei ole hallitsematon voima

Älä pidä rakkautta hallitsemattomana voimana, vaan asiana, jota sinun kannattaa opetella joka päivä. Moni meistä ajattelee, että jonain päivänä rakkaus vain astelee eteemme ilman, että teemme asian eteen mitään. Rakkautta ei kuitenkaan kannata odottaa, vaan kohdata se joka ikinen päivä siellä, missä liikummekin.

Olemme kaikki rakkauden taiteilijoita, mutta liian monet ihmiset kieltäytyvät poimimasta sivellintä, koska he odottavat juuri sitä oikeaa kuvaa, jota maalata, Beach kertoo.

Ymmärtääksemme rakkauden potentiaalin, meidän tuli tehdä asialle jotain. Rakkaus voi näkyä miljoonilla eri tavoilla miljoonissa eri muodoissa. Tämä tarkoittaa, että teemme miljoonia valintoja jokapäiväisessä elämässämme. Me itse päätämme, mitkä asiat tuovat elämäämme rakkautta ja mitkä eivät.

Kun etsit rakkautta, etsi sitä kaikkialta

Rakastu ihmisiin, paikkoihin, asioihin ja toimintaan. Sen sijaan, että yrität epätoivoisesti etsiä sitä oikeaa rakkautta, ota ilon irti kaikesta, mitä teet. Kun etsii rakkautta, sitä tulisi etsiä kaikkialta, Beach kiteyttää.

Rakastu tiskaamiseen, tuttuun bussikuskiin ja talviaamun kirpeään pakkasilmaan. Sinulla on ympärilläsi paljon ihmisiä ja asioita joita rakastaa, kunhan vain katselet ympärillesi. Elämäsi on niin uskomaton, että sitä ei kannata tuhlata ainoastaan täydellisen kumppanin etsimiseen ja rakastamiseen.

Erilaisten asioiden rakastaminen on ainoa keino tulla niin hyväsydämiseksi, rakastettavaksi ja ystävälliseksi ihmiseksi kuin mahdollista. 

Mitä rakkaus on lasten silmin? Katso video:

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.