Mainos

Rajuja väitteitä prinsessa Dianasta – kieltäytyi rauhoittavista lääkkeistä ja lopetti terapian

Uutuuskirjassa syväluodataan prinsessa Dianan ja prinssi Charlesin eroon johtaneita syitä.

Sally Bedell Smithin kirjoittamassa uutuuskirjassa Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life puidaan syitä prinssi Charlesin ja prinsessa Dianan avioeroon.

Charles ja Diana erosivat vuonna 1996. Pari petti suhteensa aikana toisiaan omilla tahoillaan: Diana oli uskoton ratsastusohjaajansa James Hewittin kanssa ja Charles puolestaan petti Dianaa nykyisen vaimonsa Camilla Parker-Bowlesin kanssa. Diana kuoli auto-onnettomuudessa Pariisissa 31. elokuuta 1997.

Mirror-lehden kirjaa käsittelevän artikkelin mukaan Dianalle tarjottiin rauhoittavia lääkkeitä, mutta hän kieltäytyi niistä luullen kyseessä olevan brittihovin juoni. Hän kävi myös terapiassa, mutta lopetti käynnit kahdeksan kerran jälkeen.

Kirjan mukaan Dianan ja Charlesin 12 vuoden ikäero ja Dianan henkiset ongelmat olivat suuria haasteita parin avioliitolle. Charlesilla oli suuria vaikeuksia toimia henkisesti epävakaan vaimonsa kanssa.

Pamela Hicks, Charlesin serkku, väittää kirjassa myös Dianan olleen väkivaltainen puolisoaan kohtaan ja lyöneen Charlesia tämän rukoillessa.

Dianan on kerrottu kärsineen masennuksesta ja bulimiasta hänen ja Charlesin liiton aikana.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja