Raju sanasota: Olympiamitalit dopingiin menettänyt venäläispari murjoo pronssit vienyttä Norjaa – "Vastenmielistä"

Pyeongchangin talviolympialaisten paricurlingin pronssit menettänyt venäläispari Aleksandr Krushelnitski ja Anastasia Bryzgalova on äitynyt kiivaaseen sanasotaan Norjan kaksikon (Kristin Moen Skaslien / Magnus Nedregotten) kanssa. Norjalaiset hävisivät pronssiottelun, mutta saivat jälkikäteen pronssia Krushelnitskin käryttyä dopingaine meldoniumista.

Aviopari Krushelnitski ja Bryzgalova oli pettynyt norjalaisten käytökseen sen jälkeen, kun venäläiskaksikko oli diskattu.

– Saimme tukea Sveitsiltä ja Kanadalta, jotka kutsuivat tilannetta absurdiksi ja toivoivat, että tulemme takaisin. Vain Norja oli todella töykeä. Erityisesti hän (Magnus Nedregotten) oli todella vastenmielinen. Hän sanoi, että hän aikoo nauttia mitalista ja että Venäjä ryösti (mitaliseremonia)hetken häneltä. Kaikki ihmiset eivät tajua olevansa heikkoja, Bryzgalova latasi venäläiselle R-Sportille.

Norjalainen VG kysyi Nedregottenilta vastinetta Bryzgalovan kommentteihin.

– On vain surullista, että tällaisia lausuntoja esitetään nyt jälkikäteen. Se on vain turhaa, eikä sellaista ole mukavaa kuulla. Samanaikaisesti hänelle on täytynyt olla kamalaa kuulua joukkueeseen, jossa toinen käryää dopingista, ja menettää sen takia olympiamitalinsa. Hänhän (Bryzgalova) ei ole tehnyt mitään väärää, Nedregotten vastasi.

Lue myös:

    Uusimmat