Mainos

Rajeev Suri Nokian toimitusjohtajaksi

Nokia on nimittänyt Rajeev Surin Nokia Oyj:n toimitusjohtajaksi.

Nimitys astuu voimaan 1.5.2014, Nokia kertoo tiedotteessaan.

Suri aloitti Nokian palveluksessa vuonna 1995. Hän on toiminut yhtiössä useissa eri johtotehtävissä.

Vuoden 2009 lokakuusta Suri on ollut toimitusjohtajana Nokian ja Siemensin entisessä yhteisyrityksessä NSN:ssä. Yritys on nykyisin Nokian omistama yhtiö. 

Nokian väliaikaisena pääjohtajana toiminut Risto Siilasmaa palaa hallituksen puheenjohtajaksi 1.5. alkaen. Väliaikaisena toimitusjohtajana työskennellyt Timo Ihamuotila palaa talous- ja rahoitusjohtajaksi.

Nokian nykyinen johtokunta lakkautetaan. Stephen Elop, Jo Harlow, Juha Putkiranta, Timo Toikkanen, ja Chris Weber jättivät paikkansa Nokian johtokunnassa ja siirtyivät Microsoftin palvelukseen 25.4.2014. Tämän lisäksi Louise Pentland, Juha Äkräs ja Kai Öistämö jättävät paikkansa Nokian johtokunnassa 1.5.2014 alkaen.

Nokia kertoo nimittäneensä Hans-Jürgen Billin Nokian henkilöstöjohtajaksi, Barry Frenchin markkinoinnista ja yhteiskuntasuhteista vastaavaksi johtajaksi ja Maria Varsellonan lakiasiainjohtajaksi.

Nokia kertoi aamulla myös uudesta strategiastaan sekä optimointiohjelmastaan, johon sisältyy muun muassa ylimääräisten osinkojen maksaminen.

Murroksen keskellä oleva Nokia julkistaa alkuvuoden tuloslukunsa aamukahdeksalta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.