Raili Hulkkonen neuvoo suomalaisnaisia meikkaamaan – katso haastattelu!

Kauneusvinkkejä ikääntyvälle naiselle 24:46

Studio55.fi -ohjelmassa vierailleen meikkitaiteilija Raili Hulkkosen mukaan meikkaajan työhön kuuluu myös asiakkaiden murheiden kuunteleminen.

68-vuotias Raili Hulkkonen on kaunistanut suomalaisia jo yli 50 vuoden ajan. Hulkkonen tutustuu meikattaviinsa ja ystävystyy heidän kanssaan. Luotettavuus on Hulkkosen mukaan myös yksi meikkaajan tärkeimmistä ominaisuuksista.

– Joskus se viivan vetäminen saattaa olla pikkuasia. Ihmisessä on niin paljon muuta, mihin meikkaaja samalla kiinnittää huomiota. (Meikkaaja) rohkaisee ja auttaa, kaikilla ihmisillä on murheita. Se voi olla joskus puolet ja puolet: on se, miltä haluaisin näyttää, mutta sitten on myös niitä muita asioita, Hulkkonen selittää.

Hulkkosen mielestä ei ole olemassa yleisiä sääntöjä sen suhteen, miten naisten kannattaisi laittaa itseään aamuisin. Joillekin sopii se, että meikkiä on enemmän, ja toisille taas hyvin kevyt meikki. Hulkkosella on kuitenkin yksi toive suomalaisten naisten suhteen.

– Toivoisin, että jäisi se pois, minkä aina kuulen, kun menen jonnekin. Kun on lapsen ylioppilasjuhlat tai häät, tai mennään tyttöporukassa jonnekin, Leville tai laivalle, niin sitten laitetaan (meikkiä). Mielestäni se on aika surullista, jos itsensä laittaminen pirteämmän näköiseksi keskittyy vain näihin tilanteisiin, Hulkkonen sanoo.

Kuinka Hulkkonen korostaisi suomalaisen naisen parhaita puolia, ja mitkä ovat Hulkkosen mukaan arkimeikin peruspilarit? Katso Hulkkosen haastattelu kokonaan! 

Lue myös:

    Uusimmat