Raikas ja siisti kylpyhuone yksinkertaisilla vinkeillä

Samalla kun teet kevätsiivousta muualla kodissasi, on hyvä muistaa myös kylpyhuoneen pieni päivitys. Lue helpot vinkit, joiden avulla saat kevätfiiliksen ulottumaan myös kylppäriisi!

Luulitko, ettei kylpyhuoneellesi voi tehdä mitään kevään kunniaksi? Päinvastoin! Raikas ja siisti kylpyhuone on tärkeä osa viihtyisää asumista, joten älä missään tapauksessa jätä sitä huomiotta.

Nappaa vinkit, joiden avulla saat kylpyhuoneesi raikastumaan hetkessä!

Tyhjennä tasot

Pienet voidepullot keräävät itseensä helposti pölyä. Jos et käytä niitä, anna ne jollekin enemmän tarvitsevalle tai heitä puolityhjät putelit kokonaan pois. Jos kuitenkin käytät niitä oikeasti, yritä keksiä jokin toimiva säilytysratkaisu, joka pitäisi kaikki pullot ja putelit järjestyksessä.

Käy läpi vanhat pyyhkeet ja matot

Jos pyyhkeet, matot ja suihkuverho näyttävät erityisen kuluneilta, ehkä on aika uusia ne raikkaammilla versioilla. Miten olisi kevään kunniaksi jokin raikas, yhtenäinen väri?

Nopea ilmeen kohotus

Kylpyhuoneen laattojen välissä olevien saumojen puhdistus tekee ihmeitä yleisilmeelle. Puhdistaaksesi saumat homeesta tee itse oma puhdistusaineesi: laimenna reilu desilitra klooripitoista valkaisuainetta vajaalla neljällä litralla vettä. Puhdista sitten saumat seoksen ja vanhan hammasharjan avulla. Testaa kuitenkin ensin jonkin huomaamattoman nurkan saumaan ja laattaan.

Jos puhdistus ei auta, harkitse uusivasi saumat kokonaan.

Tuoksuva kylpyhuone

Kastele pumpulituppo eteerisillä öljyillä ja aseta se kylpyhuoneen lavuaarin alle (pois lasten ja lemmikkien ulottuvilta), jotta kylppärissäsi vallitsisi puhdas, raikas tuoksu. Kokeile vaikkapa laventeli- tai jasmiiniöljyä. Tuoksu säilyy pumpulissa noin kaksi viikkoa.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat