Radiotähti Juuso "Köpi" Kallio hyppää vakikasvoksi televisioon – kertoo, mitä radiouralle tapahtuu

Radiokonkari Köpi Kallio nähdään Lauma-ohjelman vakiopanelistina – tämä ohjelman tekemisessä on erityisen ihanaa 6:19
Radiokonkari Köpi Kallio nähdään Lauma-ohjelman vakiopanelistina – tämä ohjelman tekemisessä on erityisen ihanaa

Juuso "Köpi" Kallio esiintyy tänä syksynä radion lisäksi myös televisiossa.

Ennennäkemätön Lauma-gameshow saapuu viihdyttämään tv-katsojia 10. marraskuuta alkaen. Roope Salmisen kehittämässä ja juontamassa formaatissa vakiopanelisteista ja vierailevista tähdistä koostuva joukko etsii vastauksia erilaisiin kysymyksiin. Pisteitä ei kerätä vastaamalla oikein, vaan samalla tavalla kuin mahdollisimman moni muu kilpailija.

Radiojuontaja Juuso "Köpi" Kallio on yksi Lauman vakiopanelisteista. Radiokonkari on tehnyt aikaisemmin vierailuja erilaisiin televisio-ohjelmiin, mutta gameshown vakiokasvona hän toimii ensimmäistä kertaa.

Ville "Viki" Eerikkilän kanssa Ylex:n aamuohjelmaa juontava Kallio kertoo, että Laumaa tehdessä tuntuu ihanalta, kun omaan vitsinheittoon saa välittömästi liveyleisön reaktion.

– Minusta on tosi ihanaa päästä täällä liveyleisön edessä kertomaan omia juttuja ja saada se reaktio välittömästi, kun radiopuolella suurin osa reaktioista tulee siitä pöydän toiselta puolelta Vikiltä, eikä kuulla ehkä niin paljon, kun yleisö nauraa, hän jatkaa.

Muutaman radiolähetyksen verran mies joutui olemaan poissa studiosta, mutta muutoin vakiopanelistin pesti ei vaikuta Kallion työhön radioaalloilla. Heppoisin perustein hän ei vaihtaisi radiota kokonaan televisioon.

– Never say never, ei voi sanoa, etteikö niin tapahtuisi, mutta toisaalta tällä hetkellä radio on minulle niin rakas lapsi edelleen, että kyllä minä uskon, että aika pitkään sen kanssa tulee vielä touhuttua, hän kertoo.

Audiomaailmassa on Kallion mukaan vielä paljon kokemattomia ja näkemättömiä asioita

– En usko, että minä olen ihan hevillä sieltä siirtymässä kokonaan pois, hän sanoo.

Suhdehuhut kummastuttavat

Kallion rakkauselämä kiinnosta monia. Hänen ympärillään on jo pitkään vellonut erilaisia suhdehuhuja, joita hän ei kuitenkaan ole kommentoinut.

Kallion mielestä jokaisella on oikeus päättää, kommentoiko rakkauselämäänsä julkisesti.

– Minä en ole kommentoinut asioita silloin, kun olen ollut parisuhteessa ja minä en ole kommentoinut asioita silloin, kun minä olen ollut sinkkuna, koska koen, että se on minun duunini ulkopuolella se ainoa asia, mikä ei muistuta minua tästä työstä, Kallio valottaa.

Hän veikkaa, että ihmiset eivät välttämättä tule ajatelleeksi, että omaan julkiseen minäkuvaan ei kannata liittää kaikkia oman elämän asioita.

– Sen takia minä olen toivonut yksityisyyttä tämän asian suhteen, oli tilanne mikä tahansa, hän toteaa.

Suhdeuteluita Kallio pitää hieman omituisina.

– Kyllä minä pidän sitä aika outona, että me eletään yhteiskunnassa, missä on täysin normaalia tuntemattomilta ihmisiltä kysyä, että oletko sinkku vai parisuhteessa.

Lue myös:

    Uusimmat