Radiojuontaja Anssi Honkanen häkeltyi Kotoisa-ohjelman remontista: "Se mitä suunnittelutiimi teki, oli jotain niin käsittämätöntä, ettei siinä ollut mitään järkeä"

Radio Novan juontajan vaimo haki mukaan Kotoisa-ohjelman kolmannelle kaudelle. Yllytyshulluna ihmisenä Honkanen lähti mukaan ohjelmaan.

Anssi Honkasta ja hänen vaimoaan jännitti etukäteen se, että ymmärtääkö Kotoisan suunnittelutiimi heidän näkemystään kodin uudesta ilmeestä. Honkasen mukaan heidän kotinsa on uniikki ja rakenteeltaan erikoinen.

– Meillä oli vähän huolena se, että osaako suunnittelutiimi tehdä meidän muun kämpän näköisen kylppärin ja eteisen, Honkanen kertoo.

Pariskunta oli kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Honkasen mielestä kylpyhuoneesta tuli upea. Viiden viikon odotus palkittiin. Sisustusohjelmien seuraajana Honkanen on usein miettinyt, miltä tuntuisi olla itse remonttiyllätyksen kokeva henkilö.  

– Se mitä suunnittelutiimi teki, oli jotain niin käsittämätöntä, ettei siinä ollut mitään järkeä, tyytyväinen Honkanen sanoo.

Radiojuontaja osaa lattialistojen kiinnittämiseen ja lamppujen asentamisen, mutta isot remontit hän jättää ammattilaisten haltuun.

– Mieluummin maksan ammattilaisille. Tässä tapauksessa mieluummin tilaan televisio-ohjelman tekemään remontin, Honkanen kertoo hymyillen.

Kotoisa alkaa MTV:llä tiistaina tiistaisin ja jaksot näkyvät tiistaista lähtien myös C Morella.

Lue myös:

    Uusimmat